FBhidden
 

WEB Reklamer

Er du klar til at få flere kunder?

 

 
Hos ISOfilm er en WEB reklame ikke blot en WEB reklame.
Ud over at være uddannede eksperter indenfor den tekniske del af filmproduktion, er vi uddannede indenfor socialmedia og WEB marketing management. Vi ved at der er meget stor forskel på hvordan brugerne af de forskellige web platforme og sociale medier vil mødes og interagerer med de film de præsenteres for.

En film produceret til en hjemmeside hvor yderligere info er let tilgængelig, skal således være anderledes skruet sammen end en film målrettet Facebook, hvor du blot har 5 sekunder til at fange din seer - og det er endda 5 sekunder uden lyd. På hjemmesiden kan du forvente at den besøgende har en eller anden form for interesse i det produkt eller de ydelser I tilbyder. Filmen skal øge kundens tryghed til jer og styrke relationen samtidig med at et skarpt Call To Action skal få din kunde videre i processen.

En web reklame på YouTube giver flere besøgende på din hjemmeside, og med et indhold af høj kvalitet, har du en unik chance for at få nye kunder i din virksomhed. -men også her er det stor forskel på om du ønsker din film skal gå viralt, og leve selv, når din målgruppe søger et relevant emne, eller om du vil lave betalt annoncering med In-stream og display annoncer. - Selv de to betalte Youtube annoncetyper skal skrues/filmes og redigeres forskelligt sammen.                 

Instream reklame på YouTube er en effiktiv reklame form. Serenen ”bliver tvunget” til at se starten på fin reklame og kan først klikke væk efter 5 sek. Og man betaler først efter seeren har set 30 sek. eller hvis reklamen er slut inden de 30 sek. 

Det er en billigere løsning end både TV reklamer og biograf reklamer, og kan segmenteres og fokuseres meget præcist til din målgruppe.

Hos ISOfilm er vi specialister i at få de rigtige optagelser i kassen første gang, så du får optimale muligheder for flere forskellige versioner af din film, så de rammer hårdt og rigtigt på hvert eneste medie de kører på.

Se mere om optimering af YouTube video
Og lær at analysere dine YouTube videoer  

Gode tips
  • En web reklame på YouTube kan vises både før videoer afspilles, ved siden af videoer eller i søgeresultatet
  • Du betaler kun når nogen vælger at se din video annonce
  • Når en bruger aktivt vælger at klikke på din annonce, har du en oplagt mulighed for at levere relevant og værdifuldt indhold, der fastholder din nye kunde
  
Kontakt osFå et uforpligtende tilbud
Hos ISOfilm hjælper vi dig gerne med at planlægge din video annoncering på YouTube.

Kontakt os for en snak om, hvordan din YouTube reklame kan målrettes mediet bedst muligt.
 

Gitte Toft

Gitte Toft
Salg og marketingchef

Jeg har efterhånden lavet flere opgaver sammen med ISOfilm og jeg har altid været supergodt tilfreds. Både med kvalitet og samarbejde. ISOfilm får min varmeste anbefaling, de er topprofessionel i deres arbejde og nogle skønne mennesker.
 
 
 
Eksempler på reklamefilm til nettet:

Facebook reklamefilm - med dyr

Facebook er til hygge, underholdning og socialt netværk. Hvis du vil have en film der fungerer optimalt på Facebook, er du nødt til at respektere dette.

Racoon rengøring støtter Dyreværnet, hvilket de naturligvis ønsker branding værdi ud af.

Vi havde en fantastisk dag ved Racoon, sammen med de skønne dyr (og deres rare mennesker)
På Facebook blev filmen super godt modtaget, med mere end 10.000visninger på de første 3 timer.


Facebook Reklame - Kalmar-huse

Denne Facebook Reklame er produceret for Kalmar-Huse i samarbejde med en Neuro marketing specialist Jesper Koch

J
esper stod for drejebog og manuscript, og vi stod for lyssætning, beskæring optagelse og alt det tekniske både under optagelse og editering.

Alt i alt en super spændende produktion der fik overvældende stor opmærksomhed på Facebook og i medierne generelt.
Et flot resultat, hvor der har været tid til at kæle for detaljerne og collorgrading - der går op i en højere enhed i forhold til følelserne vi ønsker seeren skal opleve.


Fetterlein i RomanticDeals WebReklame

Denne søde webreklame er optaget i Frederik Fetterlines egen private lejlighed.
Der er delte meninger om det er Frederik, eller den søde hund er hovedrolle indehaver i reklamen. 

Reklamen der er målrettet Facebook, er en sød humoristisk fortælling om hvordan man kan få gode point ved at huske mærkedagene i forholdet.


Steppie WEB Reklame med Charlotte Bircow

I samarbejde med Steppie og Charlotte Bircow, har vi produceret en række små WEB reklamer primært til Facebook Annoncering.

Med lyssætning, så det passede stemningen og personlig fremtoning på filmen, kombineret med rolig bevægelse i kameraet og diskret colorgrading, har denne web reklame fået sit udtryk.
Film annoncerne på Facebook og WEB har givet Steppie et rigtig godt resultat. 


WEB reklame - Zpiiel - Legetøjs reklame

Legetøjsproducenten Zpiiel, skulle bruge fire web reklamer, om deres nye legetøj som skulle lanceres.

Vi optog matriale til alle 4 webreklamer på én dag. Herefter brugte vi 2-3 dage i edit. Filmene er lavet i en humoristisk glad stil, der understreges af valget af musik, og de fine grafiske tekster.


Reklamefilm - Garant

I samarbejde med Garants reklamebureau har vi skabt flere forskellige "brand film" der er med til at styrke brandets værdi, og give seeren en positiv oplevelse af produktet og producenten.

Der er lagt vægt på følelser i denne reklamefilm, og musikken understøtter roen, hyggen og den komfort som produktet udstråler.

Reklamefilmene er lavet i flere forskellige længder - til Hjemmeside, Youtube, Facebook mv.


TV- og Facebook reklame OOOno

TV-reklamen for Ooono har vi produceret ud fra teamet bag Ooonos gode idé. Der blev lejet en "lowloader" som er en lav autotrailer med plads til både bil, kamera, lys og kamerahold. Så kunne vi køre under optagelserne.

Reklamen fungerer også godt på facebook, hvor de 5 små spots er klippet sammen. på kort tid havde filmen over 250.000 visninger.

Reklamefilmen har haft super effekt, og har blandt andet været medvirkende til "udsolgt" hos flere forhandlere.


FaceTweeze reklamefilm til WEB

Reklamefilm for nyt produkt, hvor producent ønskede en humoristisk tilgang, om anvendelsesmuligheder.

Kobling mellem scener med forskellig genre, understøttet af tilpasset lyd og grafik.

En enkel reklamefilm der viser en af mange tilgange til at producere reklamer til nettet f.eks Facebook reklamevideo

Vasik Reklame film

Vi har for vagtselvskabet Vasik produceret denne web reklame samt en profilfilm og en kort version.

Optagelserne til Reklamen og Profilfilmen fandt sted nær København og blev til på en dag, i dagstimerne. Lyset er iscenesat og lyden er lagt på, så det matcher budskabet. 

En enkel reklamefilm der fortæller budskabet både med og uden lyd.

Bytalt.dk reklame til nettet

En animations reklame for bytalt.dk På bytalt.dk kan man bytte sig til alt - ja selv en ferrari.......

ISOfilm stod for hele produktionen - fra ide´ i samarbejde med Bytalt - storyboard - animation og hele lydsiden.

Animationsfilm er meget brugt, både når en proces skal beskrives, men også som her, når det der skal sælges ikke er et bestemt produkt.


Kampagnefilm for BackApp

Kampagnefilm for BackApp - "Vi går til kamp mod dårlig ryg".

Hele vejen gennem filmen, er holdt en rød tråd blandet med alvor og humor. Filmen er mixet af både optagelse, og animation, ledsaget af speak.  

Mensa heating - Web reklame

Reklamespot lavet for MENSA HEATING. 
  
Spottet blev produceret til virksomhedens hjemmeside, hvor produktpræsentationen skulle skabe forståelse for produktets anvendelighed. Optagelserne har fundet sted hos Kildebjerg Ry, speaket understøtter optagelserne.

Web- og butiks- reklame IDentity

Denne smukke webreklame, med musik af Brinck, er lavet dels til brug online, men kører også på skærme i smykkebutikkerne der forhandler de smukke unikke IDentity smykker.

Reklamen er produceret med ´en dags optagelser og 3 dages editering. Ud over den komplette webfilm på lige under 2 minutter, producerede vi også 3 kortere nedklip til sociale medier. 


Facebook video annoncering- DineMine

Denne facebook video annonce er produceret i forbindelse med optagelserne til onlinekurset for sammenbragte familier, målrettet bonusmor.
Web reklamen har kørt på Facebook, og med blot et boost for 300kr blev den eksponeret for 28.000 personer på under en uge.
Video er en super måde at nå ud til en større andel af sin facebook målgruppe, da facebook giver betydelig større organisk spredning på video, end på tekst og foto. Facebook video engagerer seeren, og giver dem lyst til at se mere.


Ry.dk WEB-film

Ry.dk skulle lanceres, og hvilken bedre måde at gøre det bedre på end med
denne virale film med en lille happening?

Vi har naturligvis ikke været oppe og skrue skilte på Himmelbjerget! Filmen er lavet af droneoptagelser, jordoptagelser og efterbearbejdning hvor skiltene er blevet redigeret ind.

En sjov film, der fik lidt folk op af stolene, da de "hoppede på spøgen"


WEB reklamefilm - LUXtasker

For www.luxtasker.dk har vi lavet en del WEB Reklamefilm og produktfilm. Denne web reklame om computertasker er målrettet Instagram og Pinterest, ved at den er meget æstetisk i udtrykket og kan fungere uden lyd.

Vi har leget med focus, farver og hastigheder, for at skabe dynamik og nærvær.

En filmproduktion som denne kan vi lave 3 web reklamer på én optagedag, og 2-3 dage i edit. Du får derfor flere reklamer til relativt små penge.