FBhidden

Speeddrawing

Speeddrawing en en håndtegnet animationsstil, hvor vi ser en hånd – eller blot pennen der tegner, for at understøtte en speakstemme. Det er en form for grafisk facilitering på film.

Stilen er meget brugt, når vi skal forklare koncepter og processer, som f.eks da Skanderborg kommune skulle præsentere deres nye strategi om Kommune 3.0

Der er mange måder at komme igang med at arbejde med speeddrawing. Nogle vælger at bruge et af de meget udmærkede programmer der findes online. Her ligger der allerede tegnede karakterer og elementer, som man så kan sætte ind i sit univers og bruge.

Udfordringen med ovenstående er dog at illustrationerne er alt andet end unikke, og du har ingen anelse om, hvad de ellers kan have været anvendt til. Har din hovedperson f.eks medvirket i en reklame for hæmoridesalve, eller er han “fartbøllen” i rådet for større færdselssikkerheds nye kampagne?..

Hos ISOfilm sætter vi stor ære i, at alle vores speeddrawing animationer er unikke og designede til din målgruppe, det ønskede medie, og tænkt mod dit mål.

Når vi starter et projekt op, bestræber vi os på at holde en workshop, hvor vi snakker netop målgruppe, mål og medier mv. Nadia, der er illustrator og animator hos os, laver herefter nogle udkast på streg og stil. Samtidig forfatter vi en tekst, hvis der skal speak ind over.

Produktion af en speeddrawing er en organisk proces, hvor der er mange touchpoints, hvor vi justerer indholdet til, ud fra jeres ønsker. Derfor rammer vi altid plet, og ender med en film der sender lige præcis de budskaber I ønsker.

Ønsker I en mere farvestrålende og detaljeret stil end en speeddrawing, så er både motion graphics og explainerfilm rigtig gode stilarter. Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring om hvad der er det mest ideelle for dine budskaber.

Vi producerer blandt andet for

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.