FBhidden

CSR

ISOfilm CSR Profil

CSR – Corporate Social Responsibility – Selvom vi ved ISOfilm er en lille virksomhed, vil vi gerne tage et stort ansvar.

Det gør vi af flere grunde. Den største grund er, at det er det rigtige at gøre. Det er det vi føler for, og noget der betyder meget for os som mennesker i forhold til vores lokalsamfund og den store verden.

Som en mindre spiller mener vi ikke at det begrænsede økonomiske bidrag vi ville kunne give er det der gør den store forskel, det er derfor gennem vores handlinger og holdninger vi vil differentiere os.

Ekstern CSR

Vi bliver ofte kontaktet af velgørende organisationer der ønsker vores økonomiske bidrag. Vi tilbyder i stedet at hjælpe dem i forhold til deres kommunikation og formidling af deres budskaber.

Et eksempel på dette er Dansk Mønsterbryder College – JulieG

Derudover støtter vi, når muligt op omkring vores samarbejdspartneres initiativer, som f.eks. da Tommy Jacobsen gennemførte 5 af verdens hårdeste ørkenløb, for at samle ind og skabe opmærksomhed omkring ”LittleBigHelp

I sommeren 2020 står det også på en produktion af en Biografreklame for Kræftens bekæmpelse i forbindelse med Bamselotteriet.

Vi har også netop (maj 2022) sponsoreret en ny flot 12 meter flagstang med flag og montering til KFUM spejderne i Låsby.

Intern CSR

En stor del af den forskel vi gør hos ISOfilm, ligger i den måde vi kører vores forretning på internt.

Morten er Sensor på medieskolerne, hvor han hjælper med til at uddanne nye fagudlærte film- TV produktionsteknikere. Vi er selv godkendt til 2 elever, hvilket vi også har.

Derudover har vi løbende praktikanter fra både jobcenteret og folkeskoler. Vi har både lært en Syrisk flygtning at kende, samt haft en stærkt neurologisk skadet person i arbejdsprøvning og vi ansætter personer i Flexjob når det giver mening for driften og de øvrige medarbejdere.

Det sidstnævnte er dog meget vigtigt. Det skal give mening for virksomheden og de øvrige medarbejdere. De fastansatte må aldrig bebyrdes eller belastes urimeligt for at hjælpe, da de er disse medarbejdere der er fundamentet i vores virke.

Vi gør således hvad vi kan for at arbejdslivet kan passe sammen med privatlivet – dog med fokus på driften, da ingen har noget ud af en virksomhed der mistrives.

Vores ansvar

  • ISOfilm har sundhedsforsikring, hvor vi betaler en højere præmie, så medarbejderne kan gå direkte til Fysioterapeut og lignende, uden først at skulle have en lægehenvisning.
  • Vi har en massagestol der står til fri afbenyttelse for medarbejdere og gæster i huset. Så når kunder og samarbejdspartnere er på besøg, er du velkommen til en tur i massagestolen og en lækker kop kaffe.
  • Kaffemaskine og kaffeordning. Vi indkøber bæredygtig højlands-regnskovskaffe, der er dyrket af kvinder som er flygtet fra deres voldelige ex-mænd. De kan søge tilflugt i denne kaffeplantage, hvor der også er mulighed for skolegang og uddannelse til deres børn… Se mere på http://eldoradito.dk/cafe/ Eller få en rundtur på Fincaen her: https://youtu.be/YN1CIFBukbw
  • Høj grad af fleksibilitet I forhold til møde og gå-tider, såfremt det ikke påvirker produktionerne – på optagelserne er vi meget strikse med at tiderne overholdes. Denne fleksibilitet går dog begge veje, hvorfor vi også forventer at medarbejderne er fleksible ved spidsbelastning og på optagelser, hvilket kommer kunderne til gode.

Miljøpolitik

At tage et ansvar i forhold til vores fælles miljø og klima, ligger dybt i vores værdier som mennesker og er derfor også med til at definere os som virksomhed.

Affald sorteres hvor muligt, og da vi stod og skulle anskaffe ny firmabil faldt valget på en hybrid fra Motordepotet i Viby. 

Vi opfordrer således vores medarbejdere til at tage alle mulige miljøhensyn, både i arbejds- og i privat regi.

Derfor har det også været en stor fornøjelse for os, I samarbejde med flere af vores kunder at få lov til at producere film om El-scootere, affaldssortering, rensningsanlæg mv.

Cookie og Privatlivspolitik

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.