FBhidden

Video case

Video cases, Kundecases eller testimonial video: Kært barn har mange navne – og en utrolig stærk signalværdi.

Troværdigheden af video cases og testimonial video er kun overgået af mund-til-mund omtale. Hjernen opfatter et foto 60.000 gange hurtigere end den opfatter tekst, så med video på 25 billeder i sekundet, får du budskabet temmelig klart igennem, så selv den tungeste elev i klassen kan være med.

Ved en videocase spejler din målgruppe sig i den medvirkende. Det kan være typen af virksomhed, der minder om deres egen. Det kan være den, der udtaler sig har samme stilling som den du ønsker at ramme. Eller det kan være at den udfordring den medvirkende stod med, netop er den udfordring din nye kunde har – og så er det jo dejligt, at de får at vide, at I er de helt rigtige til at løse den.

Her kan du se lidt “ananas i egen juice, nemlig hvad vores kunder siger om samarbejdet med os.

Inden du går i gang med selve produktionen af kunde casen, skal du tage stilling til, hvilken type film du ønsker; Skal det være en kundecase-film, hvor I som personer roses (venlige, sjove, kompetente…indsæt selv flere komplimenter)? Skal det være en mere generel film, hvor jeres produkter eller ydelser fremhæves (leveringstid, kvalitet, design, driftssikkerhed, service osv.)? Eller skal det være en kombination af de to? Vær dog altid opmærksom på, at hvis der er for meget anprisning og ros i filmen, risikerer I fremstå ”selvfede”, og så bliver det “ananas i egen juice”.

Jeg anbefaler i stedet at der fokuseres på den person eller virksomhed som filmen nu engang omhandler. Hvilken udfordring stod de med, hvilke tanker havde de gjort sig, hvordan var de evt. endt i den situation som de skulle have assistance til at løse.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Når vi sammen planlægger det testimonial vi skal optage, laver vi en spørgeramme, som den der interviewes taler ud fra. Det er spørgsmål som ovenstående, men selvfølgelig også spørgsmål, hvor vedkommende naturligt fortæller om samarbejdet med din virksomhed, og hvordan I hjalp med til at løse deres udfordring.

Når vi producerer en kundecase film, er vi opmærksomme på, at din kunde gør dig en tjeneste, og at du og vi er gæst hos dem. Men samtidig er et video testimonial også en rigtig god måde, hvor din kunde kan øge sit kendskab indenfor deres relevante målgrupper. Derfor er det sjældent vi oplever et “nej” når der spørges.

Hos ISOfilm er vi vant til at færdes i mange forskellige typer virksomheder. Vi har derfor både sikkerhedssko, refleksvest og sikkerhedshjelm liggende fast i vores produktionsbil.

Når du har lavet din kundecase film, så sørg for at dele den med verden. Din hjemmeside er det helt oplagte sted, at have en samlet “kunderne siger” side.

De sociale medier som LinkedIn, Facebook og YouTube er oplagte kanaler til dette.

I forhold til YouTube og de andre medier, er det en rigtig god idé at overveje om kunde casen skal undertekstes. På YouTube indekseres undertekster når de er lavet som .srt. Det betyder derfor at alt der siges i film i princippet er søgbart i Google, når filmen er undertekstet. På Facebook og LinkedIn ser op til 80% film uden at tænde lyden. Med undertekster får de stadig fat i budskabet. Derudover er det en super service til svagthørende, at de kan læse sig til budskabet – og faktisk kan en .srt undertekstfil også konverteres til braille, så en blind kan “læse” budskabet.

Se mere om undertekstning og hvordan du evt. selv kan gribe det an her, i vores Blog.

En lille bonusinfo til dig der arbejder i det offentlige er, at fra september 2020 skal alt videoindhold leve op til WCAG, som handler om at det skal være tilgængeligt online. Du kan læse mere om WCAG her.

Kontakt os for et super skarpt tilbud på produktionen af din næste kundecase, eller lad os hjælpe med et klippekort eller en fordelagtig årsaftale.

Vi producerer blandt andet for

Virksomhed som tidligere har fået lavet testimonial video af selskabet ISOfilm
Virksomhed som tidligere har fået lavet testimonial video, samt timelapse video af selskabet ISOfilm
Virksomhed som tidligere har fået lavet testimonial video af selskabet ISOfilm

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.