FBhidden

Dronevideo

Dronevideo skaber overblik og giver WOW effekt.

Et hvert firma med respekt for sig selv, har efterhånden droneoptagelser over domicilet, et projekt på en plads eller som minimum et firmaevent. Noget der betyder meget for os, når du beder os om at lave droneoptagelser, er baggrunden for at bruge droneoptagelser.

Dronevideo er flot og kan skabe et godt overblik og en imponerende wow effekt. Det er dog også vigtigt at overveje om droneoptagelserne skal “krydres” med jordoptagelser, der kan fange detaljer og stemning noget bedre, end dronen kan på distancen.

Blandede droneoptagelser fra nogle af vores tidligere produktioner.

En vigtig ting at tage med i overvejelserne, når du skal have produceret dronevideo, er at videofotografen skal være certificeret til erhvervsoptagelser.

Der er rigtig mange hobbydroner rundt om i landet, og alle kender en nevø eller har en bror der har en drone med et godt kamera. Udfordringen er, at hvis dronefotografen ikke er certificeret, så har I ingen dækning, hvis uheldet er ude, og dronen styrter ned i en maskine, eller endnu værre et menneske.

En anden grund, er at certifikatet kan være en garant for kvalitet. Dog er der meget begrænset praktisk flyvning med i certificeringen, så det er stadig vigtigt at du ser på dronefotografens tidligere optagelser – ligesom du tjekker enhver anden håndværkers referencer.

Vores helt store styrke, når vi laver droneoptagelser, er at vi også er uddannede indenfor film- TV produktion. Dvs. vi ved hvordan optagelserne skal laves for at fungere bedst muligt, i forhold til det budskab de skal sende. Vi tænker i vinkling, bevægelse, framing, lys og rigtig meget mere.

Se med herunder hvor jeg har lagt et par eksempler på film hvori vi har brugt droneoptagelser for at understøtte helhedsindtrykket.

Eksempler på film med droneoptagelser

Vi producerer blandt andet for

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.