FBhidden

Profilfilm

En profilfilm vækker tillid til din virksomhed og giver mulighed for, at fortælle hvem I er, og hvad I kan hjælpe jeres kunder med.

Profilfilmen giver din virksomhed et personligt og stærkt udtryk omkring know-how og de ydelser din virksomhed tilbyder, som giver et indblik i virksomhedens kultur og kvaliteter.

En profilfilm går i detaljen og der fokuseres på kernen for at skabe gennemslagskraft ud til kunden. På den måde viser du, hvad din virksomhed kan med dens faciliteter og medarbejdere.
En profilfilm skal vise hvordan din virksomhed adskiller sig fra alle andre virksomheder.

Du kan bruge din profilfilm både til kunder, nye medarbejdere og samarbejdspartnere. Hvilket gør din profilfilm, til et af dine mest effektive markedsfæringsværktøjer, for din virksomhed.

Ligesom profilbeklædning er med til at vise jeres identitet, og hvad i står for, skal profilfilmen gøre det samme.

Er I håndværkere, der med værktøjet i hånden bearbejder materialet; former og skaber unikke produkter og løsninger med rettidig omhu?
Eller er I akademikere der med viden og indsigt løser kundens udfordringer og udvikler bedre måder at løse problemstillinger?

Det handler om at finde det element i din virksomhed som du ønsker, at dine kunder skal have indblik i og en forståelse af. Med udgangspunkt i dette, viser vi de ”unikke selling points” der gør at I står stærkere i kampen om den næste kunde eller medarbejder.

Hvordan kan en profilfilm bruges?

 • En profilfilm rammer bredt, og nærmest kun fantasien sætter grænser for dens formåen.
 • En gennemtænkt og flot produceret profilfilm er en langvarig investering for din virksomhed.
 • Profilfilmen kan bruges på dit website, web-shop, på social medier og i din mailsignatur. Derudover kan du bruge den til kundearrangementer, på messer, rekruttering og onboarding af nye medarbejdere.
 • Hvis din film skal på en messestand, er det en god ide, også at have en specifik præsentation af et produkt eller ydelse, som din virksomhed gerne vil vise frem på din messe. En præsentationsvideo kan støtte op omkring din messefilm.
 • Animationsfilm kan give din profilfilm en markant anderledes, teknisk og iøjnefaldende oplevelse for kunden. Speeddrawing eller Motion Graphic animationer egner sig godt som supplement til din profilfilm.
 • Droneoptagelser i din profilfilm viser format og er samtidig med til at skabe en spændende stemning.

Messefilm

Lad ISOfilm producere din næste messefilm – eller måske en film OM din messe? Mulighederne er mange – læs med her.

Kundecase film

Vis et troværdigt billede af hvordan det er at være kunde i din virksomhed. Nysgerrig? Lad os fortælle dig mere her.

Vi producerer blandt andet for

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
 • Video i din markedsføring

  Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

 • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.