FBhidden

Brug Brandingfilm til at skabe værdi i din virksomhed!

En brandingfilm er et af de mest effektive værktøjer, du har! 🌟

Brandingfilm skaber et klart og kraftfuldt billede af din virksomhed og gør dig “top of mind” for dine målgrupper. Denne type film henvender sig til kunder, leverandører, eksisterende og potentielle medarbejdere og er særligt relevant for CFO’er og CMO’er i mellemstore og store virksomheder og organisationer.

At “brande” sig handler om at cementere dit navn, logo, identitet, værdier og vision i menneskers bevidsthed, så de foretrækker at samarbejde med dig – selv hvis pris, produkt eller leveringstid ikke nødvendigvis matcher konkurrenterne. Hvis din virksomhed arbejder for en grønnere fremtid eller gennem en stærk ESG profil har en unik kultur og værdier, skal dette fremhæves i jeres brandingfilm.

En brandingfilm bør være en gennemtænkt og integreret del af jeres overordnede strategi. Det kræver en grundig vurdering af, hvor I er nu, og hvor I ønsker at være fremadrettet. Brandingfilmen skal fungere som et redskab, der faciliterer denne proces og understøtter de øvrige tiltag, I har iværksat.

I stedet for at opremse de ydelser, I tilbyder, bør en brandingfilm fokusere på det større billede: Hvilken rolle spiller I og jeres virksomhed i det store puslespil, og hvordan hjælper I jeres samarbejdspartnere med at nå deres mål?

Produktionen af en brandingfilm involverer følgende trin:

 1. Workshop
 2. Tekstforfatning
 3. Drejebog
 4. Planlægning af den videre proces
 5. Optagelsesdag(e)
 6. Redigering og grafik
 7. Korrektur (én eller flere gange, afhængig af jeres beslutningsveje)
 8. Overførsel af den endelige film inkl evt. undertekster for WCAG compliance.

Når vi arbejder med brandingfilm, tilbyder vi også hjælp til at analysere målgrupper og medier, som videoen skal henvende sig til og leve på. Vi drøfter gerne muligheden for at lave flere versioner, der målretter sig specifikt til forskellige målgrupper, som skal påvirkes på forskellige måder.

Dette er en del af den workshop, vi afholder i starten af processen. Vi kender derfor alle omfanget, og jeres pris er fast uden uforudsete omkostninger.

Kontakt mig for at høre mere om, hvordan en brandingfilm kan styrke din virksomheds brand og værdier.

Vi producerer blandt andet Branding film for

Virksomhed som tidligere har fået lavet testimonial video af selskabet ISOfilm

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
 • Video i din markedsføring

  Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

 • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.