FBhidden

Brug Brandingfilm til at skabe værdi i din virksomhed!

En Branding film er et af de stærkeste værktøjer du har!

Branding film skaber et klart billede af din virksomhed og gør dig “top of mind”.

Branding filmen henvender sig både til kunder, leverandører, eksisterende- og potentielle medarbejdere.

At ”brande” sig handler om at brænde sit navn, logo, identitet, værdier og vision, ind i menneskers bevidsthed, så de får en præference for at vælge et samarbejde med dig – også selvom pris, produkt eller leveringstid ikke helt står mål med konkurrenterne.
Er I på en mission om at skabe en bedre verden, ved at tænke og handle “grønt”, eller har I med jeres kultur og værdier en helt unik tilgang, til den måde i samarbejder… Det skal vi vise med jeres branding film.

Branding filmen skal indgå som en gennemtænkt og integreret del af jeres generelle strategi. Det er derfor vigtigt at der i planlægningen indgår en vurdering af hvor I er nu, og hvor I gerne vil hen. Branding filmen skal netop være et redskab der faciliteter denne proces og understøtter de øvrige tiltag, I har gjort.

I en Branding film bør der ikke indgå en opremsning af de ydelser i tilbyder. Vi skal i stedet ”op i helikopteren” og se det hele ovenfra. Hvilken brik er I og jeres virksomhed i det store puslespil, og hvordan hjælper I jeres samarbejdspartnere med at få deres kabale til at gå op og understøtter netop det højere mål, de stræber efter.

Processen i at producere en branding film er:

 • Workshop
 • Tekstforfatning
 • Drejebog
 • Planlægning af den videre proces
 • Optagelsesdag(e)
 • Redigering og grafik
 • Korrektur (én eller flere gange, afhængig af jeres beslutningsveje)
 • Endelig film overføres

Når vi arbejder med branding film, går vi meget gerne ind og hjælper med at analysere målgruppe og medier som videoen skal henvendes til og leve på. Vi tager også gerne dialogen, om vi eventuelt skal lave flere versioner, for at henvende os skarpt til de forskellige målgrupper – der skal påvirkes forskelligt.

Dette er en del af den workshop vi afholder i starten af processen. Vi kender derfor alle omfanget, og jeres pris er fast uden uforudsete omkostninger.

Kontakt mig for at høre mere.

Vi producerer blandt andet for

Virksomhed som tidligere har fået lavet testimonial video af selskabet ISOfilm

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
 • Video i din markedsføring

  Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

 • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.