FBhidden

Timelapse

En Timelapse er essensen af en længere proces – kogt ned til få minutter – eller mindre.

Det kan være opførelsen af jeres nye lagerbygning eller domicil, facaderenoveringen eller konferencen hvor mennesker mødes, spredes og mødes igen. Oftest producerer vi timelapse, ved at vi monterer et GoPro på et sted med den rette udsigt over området.

Med de nye droner, kan vi endda lave en timelapse med en drone, hvor vi hver dag over en længere periode, flyver samme rute, og så redigerer det sammen så vi ser processen skride frem under flyvningen – det kan give en super imponerende effekt.

Se mere om vores droneoptagelser her

Produktion af denne type video ligger i mange forskellige prisklasser, afhængig af omfang og varighed. Hvor mange “billeder” skal der tages i døgnet? og hvor lang er den samlede proces der skal dækkes. Vi har produceret timelapse videoer både over en enkelt dag og over byggeri på flere måneder.

Der er mulighed for at vi laver fysisk backup dagligt, eller for tilslutning af kameraet til en server, så det kører automatisk. Hvilken løsning der er den rigtige for jer og jeres projekt, finder vi sammen ud af.

Timelapse kan også indgå i en større sammenhæng, som f.eks i nedenstående eksempel, hvor vi producerede en timelapse for MC-Tag, som en del af et projekt hvor de fik flere mindre film af forskellige elementer i processen, målrettet forskellige medier og målgrupper.

Eller Facadefirmaet, der skulle skifte facaden på Illum på strøget i København, og gerne ville have processen til senere reference.

Mulighederne er uendelige!

Kontakt os for at høre mere, om hvordan timelapse kan blive en del af jeres visuelle kommunikation.

Vi producerer blandt andet for

Virksomhed som tidligere har fået lavet testimonial video, samt timelapse video af selskabet ISOfilm
Tidligere kunde af timelapse video
Tidligere kunde af timelapse video

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.