FBhidden

Animationsfilm

Produktion af professionelle animationsfilm og animationsvideoer styrker din virksomhed visuelt og understøtter dine budskaber.

At animere betyder at gøre noget levende. En animation er illusionen af liv, og en animationsfilm er derfor en film, hvor billeder eller tegninger bliver kombineret. Hermed giver det liv til “tørre” budskaber og indviklede koncepter og procedurer.

Med animationsfilm er mulighederne åbne, og der er nærmest ingen regler. Du kan holde stilen enkel, stringent og stilren, eller vi kan sprudle i farver og former – alt efter hvad vi ønsker at opnå med animationsfilmen.

Ved alle former for animationsfilm gælder, at det er en overskuelig måde at formidle viden på, som bliver siddende i hukommelsen.
Ved hjælp af effekter, lyd og lys sammensættes en visuel fortælling, hvor stemningen både bliver realistisk og levende.

Hvorfor bruge animationsfilm:

 • Animationsfilm kan bruges til at inspirere, uddanne, informere og underholde dine kunder og i sidste ende skabe større interesse for dit produkt og øge salget.
 • Animationsfilm hjælper din virksomhed, med at blive opfattet som mere levende. En animationsfilm er et godt tiltag til at bringe din virksomhed frem i lyset. Animationsfilmen frembringer en ønsket effekt og følelse hos modtageren.
 • Animationsfilm laves lige præcis som du ønsker. Der er næsten ingen grænser for, hvad der er muligt og samtidigt kan det være en nem, effektiv og billig løsning.
 • Animation kan bruges på tværs af medier og egner sig særligt godt til de sociale medier, hvor din virksomhed skiller sig ud og trænger igennem.
 • Animationsfilm giver et enkelt og effektivt budskab og kan laves ud fra figurer, tegninger, grafikker, former, mm. 

Din personlige animationsfilm

Der findes utallige måder at lave en animationsfilm på. Alt afhænger af hvilket budskab din virksomhed gerne vil ud med, og hvordan din virksomhed skal fremstå over for kunderne.

4 forskellige typer af animationfilm:

3D Animationsfilm

Giver et meget realistisk billede af hvad virksomheden tilbyder. Det skaber troværdighed hos din kunde, da de kan se produktet i action. Der er uanede muligheder indenfor farver form og detaljer og funktioner kan vises helt præcist og i de helt rigtige målestoksforhold.

Læs mere

Motion graphics

Er ikoner og enkle illustrationer der animeres og bevæger sig i forhold og relation til hinanden. Det kan være jeres egne ikoner og logo der animeres, og det kan være forenklede illustrationer af jeres produkter eller symboler på de services I tilbyder jeres kunder. Teknikken er fantastisk til at formidle koncepter og software, der ellers kan være udfordrende at gøre konkrete og visuelle i salgsøjemed.

Læs mere

Speeddrawing

Er en meget hyppig anvendt teknik, hvor der er skruet op for hastigheden på håndtegning i filmen – på en meget pædagogisk måde. Denne animationsteknik kan skabe en god profil til din virksomhed. En Speeddrawing animation kan indeholde meget fakta på en hurtig og effektiv måde, og giver et godt overblik over en kompliceret proces .

Læs mere

Explainervideo

En Explainervideo kan være humoristisk og samtidig dybt professionel. Den formidler knudrede eller tabubelagte budskaber på en sjov måde. Herved undgår vi at at seeren går i forsvars position eller føler sig stødt. Information der ellers kan virke uinteressant, men er vigtig for afsenderen at få korrekt igennem, kan også med fordel kommunikeres ud med Explainervideo. Dette skaber den rette opmærksomhed hos den valgte målgruppe og rammer bredt.

Læs mere

Mulighederne med animationsfilm er mange!

En animationsfilm hjælper din virksomhed med at formidle budskaber og produkter på en enkel og forståelig måde. Der er ingen grænser for hvad vi kan få ud af en animationsfilm og den fungerer på alle medier og til næsten alle typer produktioner i din virksomhed. Produktion af professionelle animationsfilm og animationsvideoer er vores speciale – fra idé til upload.

Går du efter en inspirerende, teknisk eller en kreativ produktfilm? Til produktfilm, vil en 3D animation give det bedste billede af dine produkter på en troværdig måde, da kunden får lov til at se dit produkt mere i dybden og på et mere detaljeret plan. Så kunderne på den måde kan forestille sig, hvordan det vil være at se produktet i virkeligheden.

Hvad kan produceres som animationsfilm:

En instruktionsfilm kan vise dine kunder, hvordan de på en systematisk og præcis måde kan benytte dit produkt. Det skaber værdi for kunden og er med at skabe loyalitet. En instruktionsfilm bliver ekstra skarp, når den kombineres med noget animation, hvor funktioner eller handlinger fremhæves. En Explainer animation eller en 3D animation vil passe godt til denne type film, da en instruktionsfilm kan være kompliceret og skal visualiseres på en enkel og forståelig måde. Læs mere om instruktionsvideo og få hjælp til at lave din professionelle instruktionsvideo, til gavn for både din virksomhed og kundekreds.

Rekrutteringsfilm er med til at vise, hvad nye medarbejdere kan forvente af din virksomhed, og hvad du forventer af dem. Denne type film viser en ny side af din virksomhed, så du kan rekruttere de bedste medarbejdere i fremtiden. En Explainer animation er en oplagt mulighed, da rekrutteringsfilm handler om at spille på de menneskelige værdier, hvilket en eksplainerfilm kan karikere. Alt dette for at fange opmærksomheden fra målgruppen, for at vise hvorfor de skal vælge din netop virksomhed frem for andre. Få mere information om fordelene og de mange muligheder med rekrutteringsfilm, og se hvordan du skaber ekstra opmærksomhed til din virksomhed.

Profilfilm er en måde at vise din virksomhed frem på – markant og professionelt. Jeg vil ikke anbefale at lave en profilfilm udelukkende med animation, men elementer der understøtter dine services og ydelser kan fungere godt som elementer i profilfilmen. Kunden kan føle sig tryg ved at handle hos dig, da de ved mere om din virksomhed og folkene bag. Læs her om profilfilm og hvordan vi kan sikre din virksomhed det bedste resultat.

Processen i produktion af professionelle animationsfilm og animationsvideoer:

En animationsfilm kommer ikke ud af ingenting. Der skal tænkes i tekst, grafik, lyd, speak og meget mere. Det er derfor vigtigt, at gøre en række overvejelser om, hvilket budskab der skal ud og til hvem. Vi hjælper dig også i denne indledende fase, så du får fuld glæde af din nye animation. Der er i alt 5 faser i animationsprocessen, hvor vi i samarbejde med jer vil ende ud med det bedste slutresultat. En animationsfilm tager typisk mellem 6-8 uger at producere.

 • I første fase udarbejder vi en drejebog til speak der forfattes af dig eller os, alt efter hvad vi aftaler.
 • I anden fase finder vi sammen ud af hvilken stilart og animationstype det skal være.
 • I tredje fase tegnes filmens overordnede tema, og vi bliver enige om hvilken stil der passer til din virksomhed og det budskab du vil ramme målgruppen med. Dette tema godkendes – efter korrekturgang – og vi går videre til….
 • Fjerde fase hvor det komplette storyboard animeres. Her er igen korrektur og godkendelse af animationen.
 • Femte og sidste fase er levendegørelse af din animationsfilm. Her bliver korrektur samt godkendelse og overførsel fuldendt. Nu har din virksomhed sin færdige personlige animationsfilm, som kun mangler at blive set af din målgruppe!

Vil du selv i gang? Eller vil du se hvordan vi griber det an, når vi producerer animationsfilm og laver drejebogen hertil, så tag et kig på bloggen. Her har jeg lavet et indlæg om Drejebog til explainerfilm.

Hos ISOfilm er vi overbeviste om at animationsfilm tegner fremtidens kommunikation, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få dit budskab igennem. 

Se Processen her

Vi producerer blandt andet for

Virksomhed som tidligere har fået lavet testimonial video & motion graphics af selskabet ISOfilm
Tidligere kunde af explainerfilm
Tidligere kunde af explainer film

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
 • Video i din markedsføring

  Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

 • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.