FBhidden

Explainerfilm

Explainerfilm er en af de meget brugte genrer indenfor animationsfilm.

Det er en stilart, der minder meget om flere af de tegnefilm, vores børn ser for tiden. Det er en enkel og karikeret stil, hvor budskaberne står klart, og en stilart hvor følsomme emner eller “pains” kan vises på en humoristisk måde. Som f.eks i eksemplet nedenfor, hvor det fysiske og psykiske arbejdsmiljø for tømrersvenden ikke er i orden, hvorfor han skal søge nyt arbejde.

Eksplainerfilm kan også bruges til at illustrere processer i forbindelse med en levering af et produkt eller en ydelse, og kombineres eksplainerfilmen med skærmoptagelser fra f.eks en mobiltelefon, har du en super god måde at vise funktionaliteter og fordele ved en app.

Kun fantasien sætter grænser når vi leger med eksplainerfilm. Vi kan endda karikere dig, din kollega eller din chef – eller skabe en karakter der er baseret på jeres primære målgruppe eller persona.

Vi arbejder meget struktureret når vi skaber eksplainerfilm, og vi kan hjælpe jer igennem hele processen fra “det er da en god idé”, til du står med en færdig film. Du kan også selv have ansvaret for at levere ideen og delelementer som speak tekst, så vi “blot” tager os af illustrationer, animation og lydeffekter.

Det du skal gøre dig klart når vi går igang med at producere en Explainerfilm er:

  • Hvad er dit formål og mål med explainerfilmen?
  • Hvem er målgruppen?
  • Hvilket medie skal den produceres til?
  • Skal der speak på?
  • Hvilke(t) sprog?

Hvis du selv vil igang med at lave drejebog til din eksplainerfilm, har jeg samlet lidt flere tips her på vores blog.

Alternativt, så bare giv mig et kald, og så tager vi den der fra.

Hvis du føler at en explainerfilm er lidt for karikeret og tegnefilmsagtig til dit budskab og din målgruppe, så kan det være en god ide at overveje motiongrafics. Det er en mere simplificeret stil, hvor ikoner og enkle symboler animeres og gøres levende, for bedre at understøtte dit budskab.

Vi producerer blandt andet for

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.