FBhidden

Priser – Hvad koster en videoproduktion

Hvis prisen er det eneste parameter for dig, i forhold til valg af en samarbejdspartner til din næste videoproduktion, er du kommet galt i byen.

Hvad koster en videoproduktion? Bliver vi tit spurgt. Hos ISOfilm er vi ikke de billigste, men vi er heller ikke de dyreste. Til gengæld får du professionel filmproduktion til rimelige og gennemsigtige priser – det betaler sig.

Vi vægter kvaliteten i både produktion og indhold højt og arbejder knivskarpt til den ønskede målgruppe. Din film bliver klippet efter hvilket medie filmen skal køre på (TV, Hjemmeside, FB, Messe eller andet) og med netop det CTA (Call to action) der giver bedst mening i forhold til dit budskab.

ISOfilm videoproduktion proces

ISOfilm videoproduktion proces

Faguddannet filmproduktion til fair priser

Hos ISOfilm er vi uddannede indenfor film- og TV-produktion. Det er en 5 årig uddannelse på medieskolen. Derudover er vi specialuddannede i colorgrading, Web marketing management, Strategisk kommunikation, Branding, web marketing management og Social media. Alt sammen for at give dig tryghed i din videoproduktion og garanti for at du får fuld værdi for prisen på din produktion.

Du har mulighed for at lade os give et fast tilbud på hvad din videoproduktion skal koste, eller gøre som flere af vores andre faste kunder, og indgå en rammeaftale.

Fast pris på din filmproduktion

Hos ISOfilm arbejder vi med faste priser – en aftale er en aftale, og vi kan give dig en meget mere nøjagtig pris, når vi har taget en snak om dine rammer, ønsker og tanker. Når vi er afklarede omkring det konkrete omfang af din film, får du en fast pris, som vi naturligvis holder.

Beliggende i Ry, er vi et perfekt valg til din professionelle videoproduktion i Århus eller i resten af Jylland og på Fyn. Derudover har vi kontor og mødelokaler på Frederiksberg i København, og laver derfor også masser af spændende produktioner på Sjælland.

Uanset om vi skal producere 10 SOME reklamer på én optagedag, eller en brandingfilm med 4 optagedage, får du et tilbud og en fast pris – helt uforpligtende – inden vi påbegynder produktionen. Så ved du hvad du har at forholde dig til, og der er ingen tvivl om de fælles rammer vi har sat for projektet. Vi producerer film fra 3500 og op efter.

Se mere om hvordan vi hjælper indenfor B2B, B2G og B2C

Og lær produktionsteamet bag ISOfilm Videoproduktion bedre at kende.

Hvad koster video og film til nettet - ISOfilm

Vi bliver ofte spurgt om hvad det koster at få produceret en film, video eller animation. Der er mange faktorer der spiller ind, hvilket vi har forsøgt at illustrere med denne comic

At give en pris på en videoproduktion uden at kende det præcise omfang, er som at sælge elastik i metermål……

– En ting er sikkert – om det er en lille opgave eller stor har ISOfilm altid fokus på kvaliteten.

Her er lidt vigtige ting at tænker over, inden du går igang med din filmproduktion:

 • Hvem vil du ramme med filmen?
 • Hvad vil du have seeren til at tænke, føle, gøre?
 • Hvilke(t) medie er filmen til?
 • Hvad er din deadline for den færdige film?
 • Hvor mange steder, og hvor mange mennesker skal vi filme?
 • Skal der speak på eller skal vi interviewe de medvirkende?
 • Er produktionsprisen eller outputtet og resultatet vigtigst?
 • Skal vi tage en snak om en strategi for filmen, og evt. gennemtænke det med versioneringer til forskellige medier.

Fortæl os budgettet, og vi hjælper dig med at skræddersy den bedste løsning, i forhold til dine tanker, ønsker og behov.

Generelt er der rigtig mange faktorer der spiller ind, når man skal regner en pris på en film. En af de faktorer der betyder mindst, er den endelige længde på filmen. Faktorer som konceptudvikling, optagetid, lokation, statister og specialudstyr har langt mere at sige.

Vi hjælper selvfølgelig med at sammensætte den helt rigtige produktion der passer både til dit produkt og din pengepung.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
 • Video i din markedsføring

  Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

 • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.