FBhidden

Videokursus

Vil du producere videoer,
på professionelt niveau?

ISOfilm tilbyder at skræddersy et videokursus, ud fra dine ønsker og behov. Vi kan berøre både preproduktion, produktion og postproduktion, altså forberedelse og planlægning af din film, optagelse med kamerateknik, lyssætning lyd, framing og meget mere, redigering med colorgrading og opbygning af din historie samt upload og optimering af den færdige film til sidst. Du bliver altså klædt godt på, og får kompetencer og værktøjer til at producere små film ude i din virksomhed.

Søger du et skræddersyet videokursus for dig selv eller din organisation, så kontakt os for at høre mere om de mange muligheder.

Hvem er kurset for?

Videokurset er primært udviklet til dig der er ansat i en virksomhed hvor I har behov for løbende at få produceret film og video.

Det kan være du marketing medarbejder – Alene, eller som blæksprutte.

Det kan være du er virksomhedens SOME ansvarlige, og vil blive bedre til at producere content løbende.

Eller det kan være du er produktansvarlig og har brug for at producere instruktions, produkt og how-to videoer på jeres produkter eller programmer.

Du kan også være HR medarbejder med en drøm om at arbejde med visuel medarbejderbranding og storytelling for at tiltrække og fastholde dygtig arbejdskraft. Du kan i øvrigt finde mere inspiration omkring rekrutteringsfilm og medarbejderbranding her:

Hvis du er selvstændig er der også meget værdi at hente i kurset, da du hurtig kan komme i gang med selv at producere de film du har brug for. – Og måske kan du endda få finansieret dit videokursus af en af de mange forskellige fonde. Se mere om det her:

Du kan enten være helt grøn og uerfaren, eller du kan være erfaren indenfor et eller flere af videoproduktionens facetter. Vi tager udgangspunkt i dig og dine ønsker og mål.

Hvilket udbytte får du?

Vi underviser altid med “hands-on”, hvor vi veksler mellem teori og praksis. På den måde får du arbejdet med den teori du får undervisning i, og får hurtigt omsat teori til praksis.

Du kan som sagt vælge at dykke ned i ét emne, eller vælge at komme hele vejen omkring alle videoproduktionens faser:

 • Præproduktion: Strategi, målgruppe, medievalg og planlægning
 • Produktion: Lyssætning, lyd og optagelse
 • Redigering: Redigering
 • Eksponering: Upload, (Organisk) eksponering og undertekstning

Du kan altså komme til at dygtiggøre dig indenfor:

 • Strategi og konceptudvikling, herunder målgrupper og medier
 • Filmoptagelse inklusiv kamerateknik, lyssætning og lydoptagelse
 • Grundlæggende redigering i Adobe Premiere Pro, grafik, tekster, underlægningsmusik mv.
 • Værktøjer til eksponering og størst muligt udbytte af din film, f.eks undertekster som .srt, SEO og meget mere.

Hvilken type film kan du lære at producere?

Hvilken type film vi kommer til at arbejde med helt op til dig. Vi tager nemlig udgangspunkt i din egen produktion. Hvis du f.eks. gerne vil lære at arbejde med kundecases og testimonials, så er det der vi har fokus. Har du i stedet lyst til at lave en produkt, eller præsentationsfilm, så er det der vi lægger fokus. Det er altså helt op til dig.

Har du ikke et ønske om en specifik produktion, så har vi masser af ideer – så finder vi sammen et fokusområde der passer til netop dig.

Vi kan altså både komme til at arbejde med film der bygges op omkring interview/udtalelser og film der bygges op omkring et speak, som vi sammen forfatter på forhånd – Så ja, vi kan også komme til at arbejde med lidt tekstforfatning eller komponering af spørgerammer.

Hvem underviser dig?

Du vil blive undervist af kompetente og erfarne medarbejdere fra ISOfilm. Vi har alle stor passion indenfor kommerciel filmproduktion – og har specialiseret sig på hvert vores område.

Morten der er indehaver af ISOfilm og ofte underviser er uddannet film- og TV produktionstekniker fra medieskolerne i Viborg, hvor han nu også fungerer som censor. Derudover er han SOME advisor.

Det er vigtigt for os, at du kommer tilbage i din virksomhed, med gode kompetencer og høj forståelse for filmproduktion fra start til slut. Med mere end 15 års erfaring inden for kommunikation, brandingfilm og profilfilm matcher vi de krav branchen stiller, og holder os opdateret på de nyeste tendenser.

Hvad kan jeg efter at have deltaget på Videokurset?

Når vi sender dig ud i verden efter endt videokursus, er det vores klare mål at du kan producere film på egen hånd. Du skal nok ikke lige regne med at du er klar til at producere en ny high-end branding film for MÆRSK, men se det lidt som når et ungt menneske har fået kørekort. Du har en masse viden og noget praktisk erfaring, som du nu skal ud og bruge, træne og lege med. Kort sagt er du godt i gang med dine egne filmproduktioner.

Når du er tilmeldt kurset har du mulighed for at købe en basispakke med kameraudstyr så du kan bruge dine kompetencer hjemme i virksomheden.

Tilskud til videokurset

Hvis du syntes det kan være svært at finde økonomien til videokurset, skal du selvfølgelig først og fremmest tænke på det UDBYTTE du får, og den VÆRDI du tager med hjem i virksomheden, i form af din(e) produktioner, som du laver på kurset. Dernæst er der faktisk flere muligheder for at søge tilskud til netop dette videokursus. Prøv f.eks at tage et kig på de muligheder Erhvervshusene og Iværksætter Danmark tilbyder. Jeg har samlet lidt information og links her.

Udfyld nedenstående forespørgsel, og bliv kontaktet. Så tager vi en uforpligtende snak om hvad du gerne vil blive bedre til indenfor videoproduktion, og kan herefter give dig et uforpligtende tilbud.

Forespørgsel Videokursus

Søger du mere information?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få endnu større indblik i hvad du får ud af kurset. I nyhedsbrevet dufter vi lidt til det indhold vi kan dykke ned i.

Er du helt klar, så giv os straks et kald på 82304080 eller udfyld formularen ovenfor.

Foredrag og oplæg omkring videoproduktion

Ud over de længere og specialtilpassede videokurser, holder vi også foredrag og oplæg omkring brugen af film i kommunikation og markedsføring indenfor både B2B, B2C og B2G.

Har du en forening eller organisation der gerne vil have film på dagsordenen, så giv og et kald. Vi har blandt andet holdt oplæg i Erhverv Skanderborg, Erhverv Silkeborg, samt på flere uddannelsesinstitutioner.

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
 • Video i din markedsføring

  Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

 • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.