FBhidden

Undervisningsfilm

Film er et super effektivt og meget anvendt værktøj til undervisning.

Det gælder sig uanset om undervisningen er i en klasse, ved en forelæsning eller som E-learning og fjernundervisning.

Hos ISOfilm har vi stor erfaring i at producere film til undervisning både indenfor det offentlige og til private virksomheder. Vi er fast leverandør af video-content til flere samarbejdspartnere. Her samarbejder vi med dem omkring af strukturere den læring de skal have ud, så den fungerer optimalt på videomediet.

Læs også mit blogindlæg om E-learning

Undervisningsfilm kan laves på mange forskellige måder:

  • Vi kan filme et decideret oplæg der læner sig op af powerpoint. I redigeringen kombinerer vi oplægget og slidsene, så det bliver en samlet visuel præsentation hvor budskabet går skarpt igennem.
  • Vi kan ligge en professionel speakstemme ind over slides fra en powerpoint, og animere og fremhæve det du ønsker.
  • Vi kan også lave en decideret animation med speak.
  • Du kan optage det du laver på din computer, og vi kan ligge en professionel speak ind over.
  • Du kan hoppe, du kan gå, synge, danse, tegne og fortælle……. men…

… Det det kommer an på er: Hvem er din målgruppe, og hvad er læringsmålet med filmen(e). Når vi har det, kan vi modulere og arbejde med form og fremtoning, så du ender med et helt skarpt og unikt visuelt læringsredskab.

Hvor kan undervisningsfilm bruges?

Vi kan hjælpe med at undervise underviserne i nye teknikker, som da vi producerede 6 film om “Synlig læring”. De skulle bruges af Jon Hatti til at ruste pædagoger og lærere i indskolingen til denne tilgang til læring.

Se mere om projektet og flere af filmene her på Skanderborg Kommunes hjemmeside

Vi har også produceret deciderede undervisningsfilm til f.eks. flipped classroom, til et projekt der hedder “SkoleFlip”. Her leger vi med humor og problemstillinger fra det virkelige liv, i forhold til at give udskolingseleverne nogle matematiske udfordringer.

For Odder kommune producerede vi en animationsfilm. Opgaven lød på at vi skulle informere forældre til børn i institutioner og folkeskolen om, hvordan de arbejder med dannelse i kommunen. Deres udfordring var, at de højtuddannede forældre ikke tog sig tiden til at læse “nice-to-know” indlæg på Aula og lignende, og andre sociale grupper havde ikke evnerne til at få det fulde udbytte af en skriftlig redegørelse. Vi skulle derfor producere en animationsfilm der ramte bredt, og fortalte budskabet klart og tydeligt. Det kom der denne animationsfilm ud af.

Se iøvrigt også hvordan vi kan hjælpe med de mange andre genrer af animationsfilm her.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din med at forme din viden og dit indhold, så det fungerer optimalt som video og animation.

…. Vi er stolte af at være lidt nørdede indenfor digital didaktik…….

Vi producerer blandt andet for

Tidligere kunde af livestreaming

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.