FBhidden

Det offentlige – B2G

Filmproduktioner til det offentlige – B2G

Når du som arbejder i den offentlige sektor har brug for film eller animation til at formidle dit budskab, kan du trygt samarbejde med os ved ISOfilm, da vi har stor erfaring med film til det offentlige.

Vi er vant til at navigere i de processer, arbejdsgange, regler og retningslinjer, der er kendetegnende for det offentlige system. Derudover har vi stort fokus på hvem budskabet i filmen henvendes til, så vi, med de kommunikative greb og værktøjer vi har, altid sørger for at budskabet kommunikeres klart og forståeligt for målgruppen.

Det spændende i vores samarbejde med det offentlige er alsidigheden i opgaverne, og din fordel ved at samarbejde med ISOfilm er, at du har én leverandør til alle dine film, video og animationsbehov.

Områder hvor vi kan hjælpe

 • Undertekstning af eksisterende film i henhold til “WCAG”
 • Synstolkning af nye og eksisterende film i henhold til “WCAG”
 • Sparring på strategi om brugen af film og videoer
 • Film til rekruttering og onboarding
 • Effektivisering og ensretning af arbejdsgange med information og procedurefilm
 • Aflastning i borgerservice med instruktionsvideoer
 • Dækning af pressekonferencer
 • Informationskampagner til borgere, f.eks via sociale medier og Aula
 • Brandingvideoer målrettet erhverv, tilflytning, renovation, trafik, skolestart, renoveringsprojekter mv.

Hvilke offentlige instanser kan vi hjælpe?

Vi har samarbejdet med forsyningsselskaber som blandt andre FORS, Ewii og Renosyd
Vi har produceret cases i samarbejde med Netværkslokomotivet og erhvervshusene

 • og vi har dækket pressekonferencer og lavet animationer og rekrutteringsfilm for kommuner og uddannelessinstitutioner som Skanderborg kommune, Tønder kommune, SOSU skolen, VIA university mv.

Kort sagt, så dækker vi alle dine behov for film – og vi gør det godt, og til en meget fordelagtig pris.

Undervisningsfilm

Et område hvor film er meget anvendt indenfor det offentlige, er i forhold til undervisning. Det kan være deciderede undervisningsfilm i form af film der vises som en del af noget undervisning, eller det kan være decideret E-learning.

Læs mere

Vi kan hjælpe med at undervise underviserne i nye teknikker, som da vi producerede 6 film om “Synlig læring” der skulle bruges af Jon Hatti til at ruste pædagoger og lærere i indskolingen bedre til denne tilgang.

Se mere om projektet og flere af filmene her på Skanderborg Kommunes hjemmeside

Vi har også produceret deciderede undervisningsfilm til flipped classroom, til et projekt der hedder “SkoleFlip”. Her leger vi med humor og problemstillinger fra det virkelige liv, i forhold til at give udskolingseleverne nogle matematiske udfordringer.

For Odder kommune producerede vi en animationsfilm. Opgaven lød på at vi skulle informere forældre til børn i institutioner og folkeskolen om, hvordan de arbejder med dannelse i kommunen. Deres udfordring var, at de højtuddannede forældre ikke tog sig tiden til at læse “nice-to-know” indlæg på Aula og lignende, og andre sociale grupper havde ikke evnerne til at få det fulde udbytte af en skriftlig redegørelse. Vi skulle derfor producere en animationsfilm der ramte bredt, og fortalte budskabet klart og tydeligt.

Det kom der denne animationsfilm ud af. Se iøvrigt også hvordan vi kan hjælpe med de mange andre genrer af animationsfilm her.

Livestreaming og online borgermøder

I 2020 blev vi nødt til at ændre vores måde at mødes og arbejde på. Forsamlingsforbud og hjemsendelser skabte stor nødvendighed for at formidle vores budskaber på en ny måde. I denne forbindelse har vi hjulpet flere kommuner og offentlige instanser med at køre borgermøder og års-samlinger og konferencer online. Se mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre din live event til en succes: Livestreaming

Kommune og byfilm

Bosætningsfilm er også meget oppe i tiden. Her handler det om at en Kommune eller en by “gør sig til” overfor eventuelle tilflyttere. Det være sig private eller erhverv.

Læs mere

Vi producerer blandt andet for

Tidligere kunde af livestreaming
Tidligere kunde af livestreaming

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
 • Video i din markedsføring

  Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

 • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.