FBhidden

Få en instruktionsvideo der hjælper og vejleder dine kunder

Instruktionsvideo er den bedste service du kan give dine kunder. Du hjælper dem med at bruge dit produkt korrekt, og samtidig hjælper du dig selv.

Instruktionsvideoen er en optimale brugsvejledning, hvor du på få minutter hjælper dine kunder, så de får en god oplevelse fra start. Med en instruktionsvideo kan du vise, hvordan man bruger dit produkt, hvordan man udfører service på en maskine eller helt andre komplekse arbejdsforløb. Instruktionsvideoen gør instruktionen levende og nem at forstå, især hvis det bliver fremvist af en erfaren bruger af produktet.

Samtidig bidrager instruktionsvideo til virksomhedens branding og er med til at skabe resultater for virksomheden udadtil og vise kvaliteten og funktionen af jeres produkter på en effektiv og brugervenlig måde.

Instruktionsvideo kan have mange forskellige funktioner:

 • Brugsvejledning til produkter
 • Instruktion i software
 • Servicering af produkter – f.eks filterskift
 • Montagevejledninger
 • Generel ensartning af retningslinjer og procedurer
 • og meget mere……

Instruktionsvideoer afhjælper jeres serviceafdeling og aflaster konsulenterne, da jeres kunder ofte ville kunne afhjælpe udfordringer ved hjælp af en videoguide. Det kan derfor være en god ide at have et “bibliotek” med jeres instruktionsvideo samlet overskueligt. Dette kan være på jeres hjemmeside eller f.eks Youtube. Fordelen ved Youtube er at filmene kan søges frem i Google, når man søger på den udfordring man står med – forbeholdt altså at instruktionsvideoerne er korrekt optimerede. Vi kan naturligvis også hjælpe med dette, eller du kan finde yderligere hjælp til youtubeoptimering i vores blog.

Hos ISOfilm har vi vores egne studiefaciliteter. Her kan vi køre både maskiner og biler ind, bygge mug-up vægge, ligge gulve eller hvad du nu måtte have brug for. Du kan også få produceret din instruktionsvideoer med en greenscreen baggrund, så mulighederne er nærmest uendelige.

En produktfilm er en god kombination sammen med en instruktionsvideo. Produktet bliver brandet og får høj kendskabsgrad samtidig med at kunden oplever ekstra service med hjælp fra instruktioner af selve produktet.
En instruktionsvideo kan også laves som animationsfilm, hvilket giver en anderledes, detaljeret og iøjenfaldende oplevelse for din kunde.

Instruktionsvideoer er i princippet en slags content marketing. Det er anvendeligt indhold i en form, der er direkte henvendt modtageren. Du skaber relationer og loyalitet mellem virksomheden og kunden på et højere plan.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi sammensætter den ideelle instruktionsvideo om dine produkter.

Vi producerer blandt andet for

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
 • Video i din markedsføring

  Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

 • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.