FBhidden

Content marketing

Content marketing handler om at hjælpe og guide dine kunder til at få større glæde af dit produkt og dermed skabe en unik merværdi.


Med “Karolines kogebog” viser arla ikke hvordan man laver smør og fløde, men de giver gode opskrifter på hvordan det bedst anvendes i madlavningen – Her er tale om content marketing. Det samme gælder Michelin guiden, hvor der guides til en god køretur til lækre resturanter. Dette fører til slitage på bildækkene, og øger udskiftningen af disse.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi ser på hvordan du kan hjælpe dine kunder og øge dit produkts værdi. Hvad end der er tale om at guide i hvordan man skaber den bedste udluftning for mere trivsel i værkstedet, eller om det er optimering af produktionsanlæggets drift, sammen tuner vi os ind på hvor de bedste muligheder for at hjælpe jeres kunder findes. Vi kommer meget gerne forbi til en uforpligtende snak og sparring omkring jeres muligheder.

Med fokus på hvad din virksomhed kan gøre for at hjælpe kunderne bedst muligt, ved at levere indhold der engagerer dem, kan du skabe nære relationer og ægte loyalitet.

Bag enhver succesfuld kampagne bør der ligge en nøje planlagt strategi, og det gælder også ved Content Marketing. En video uploadet og optimeret på YouTube vil ikke alene kunne skabe en masse opmærksomhed til din virksomhed eller produkt. Men hvis du har gjort dig de rette tanker omkring, hvordan du vil levere relevant indhold til din målgruppe, vil du med video i din marketing opleve at kunderne bruger længere tid på dit website. Du vil også kunne opleve at kunderne deler din video på de sociale medier, herunder LinkedIn, og direkte anbefaler dig til deres netværk.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om Content marketing og tankerne bag, så tag fat på Joakim Ditlev, der har specialiseret sig indenfor området, med hjemmesiden contentmarketing.dk

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvordan Content marketing med video kan blive en integreret del af jeres visuelle identitet og strategiske kommunikation.

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.