FBhidden

ISOfilm videoproduktion

ISOfilm er et produktionsselskab der er specialiseret i videoproduktion i højeste kvalitet – med fokus på indhold der aktiverer og inspirerer din målgruppe.

Du vil opleve at vi har en håndværksmæssig og pragmatisk tilgang til videoproduktion, hvor vores faglighed spiller en afgørende rolle i forhold til det perfekte resultat.

Med den rigtige videoproduktion er mulighederne mange. Vi er specialiserede i at producere og tilpasse videoer til alle medieflader. Det være sig både TV, Biograf og de mange platforme internettet tilbyder.

Du får professionel hjælp og vejledning både indenfor B2B, B2C og B2G. Vores faglige tilgang betyder at vi har styr på teknik, lyd og lys, hvilket giver os dejlig frihed og råderum til at lege med det visuelle og skabe unikke filmoplevelser for din målgruppe.

I alle former for videoproduktion er det vigtigt at tage udgangspunkt i målgruppen. Hvem er de og hvor skal de mødes. Er det på de sociale medier, messer, hjemmesiden, direkte kampagne med videobrochurer eller i TV? – Film skal komponeres meget forskelligt, afhængig af hvilket medie de skal leve på, og afhængigt af hvilken målgruppe vi ønsker skal reagere på eller interagere med videoen.

Hos ISOfilm videoproduktion er vi specialiserede i video på tværs af medierne, d.v.s. at vi tilpasser dine videoer til det medie de er tiltænkt. Når vi optager, optager vi så meget materiale, at vi med vores ekspertise og faglighed kan klippe flere videoer, som hver især målrettes forskellige målgrupper og medier.

Se mere om hvem vi er, og hvad vi kan hjælpe dig med

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.