FBhidden

Mit hemmelige youtubetrick

Lykke Schultz
Lykke Schultz
Projektkoordinator - Partner

At Youtube er verdens anden største søgemaskine – kun overgået af Google kommer efterhånden ikke som en overraskelse. Men vidste du, at der i skrivende stund er over 1.300.000.000 brugere på Youtube på verdensplan….. og hver eneste dag kommer ca 30.000.000 af disse ind på Youtube, for at se film og videoer.

62% af dem er mænd og 38% er kvinder.

På en helt almindelig måned kommer 80% af alle 10-49 årige forbi youtube mindst en gang for at se film.

Ca. 20% af de der starter med at se en video, klikker videre til en ny indenfor de første 10 sekunder – så sørg for at lave en god fængende start med en intro der pirrer seerens nysgerrighed, og giver dem lyst til at se mere.

Men hvordan bliver man så fundet tænker du? – Det er det mit hemmelige trick handler om.

Først og fremmest skal du optimere både din kanal, playliste og filmen efter alle kunstens regler.

Når det så er gjort, så handler det om at du gerne vil have at Youtube foreslår netop DIN film, når seeren har været inde på noget relevant.

F.eks. giver det god mening for en hvidevarerproducent, hvis de dukker op i forbindelse med folk der vil købe køkken og søger køkkeninspiration.

Eller for revisorer og bogholdere at figurere omkring råd og vejledning i regnskab og moms.

Rekruttering og vikarservice ved produktionsmaskiner (de det ofte er forbundet med vækst og øget behov for medarbejdere, at investere i nyt produktionsmateriel)

Banker med finansering og leasingfirmaer skal vises ved fede biler og andre dyrere forbrugsgoder.

osv.

Det vigtige ved mit trick er, at du IKKE skal ligge dig op af konkurrenten- for denne går begge veje. Du bliver foreslået efter dem, og de bliver foreslået efter dig….

Det du gør er:

  • Gå ind på en relevant youtubevideo. Et af de firmaer vi har produceret film og optimeret Youtube for, laver emballage til blandt andet fødevarer industrien. Her giver det super god mening at finde et firma, der producerer maskiner, som putter fødevarer i emballagen, at ligge sig op af. 
  • Når du har fundet den video du vil ligge dig op af, så viser du sidens kilde ( i Firefox er det højreklik, og vis kilde) 
  • Tryk “cmd F” eller hvordan den søgemaskine du bruger får “Find” frem. 
  • Søg efter ordet “Tag” som er betegnelsen for de ord du kan skrive ind under beskrivelsen når du optimerer din youtubefilm. 
  • Nu har du fundet de ord, som dette firma har brugt til sin video. Dem bruger du også, altså de ord der er relevante for dig. Så er der ret stor sandsynlighed for at Youtube vil opfatte sammenhængen mellem jeres to videoer og foreslå dem efter hinanden. 

Det er simpelthen det hele 😃

Sig til hvis du har brug for hjælp med det, eller andet youtube relevant 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gode tips og tricks fra os fra ISOfilm, eller fra spændende
gæste bloggere med stort “know-how” indenfor markedsføring med video

  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.