FBhidden

Nyhedsbreve med video

Lykke Schultz
Lykke Schultz
Projektkoordinator - Partner

De fleste virksomheder har efterhånden et nyhedsbrev, men der er stor forskel på, hvordan potentialet i dette nyhedsbrev udnyttes.

Vi er vist enige om at nyhedsbreve, der ikke indeholder relevant og brugbar information for kunder og samarbejdspartnere, afmeldes hurtigere end du kan sige ”Hvad r**** det mig”. Samtidig er nyhedsbrevet en vigtig salgs og brandingskanal, for vi skriver jo ikke blot nyhedsbreve for vores blå øjnes skyld.

I en spændende og travl periode, fulgte jeg ”Fearless email Warriors” ved copywriter og email-markedsfører Morten Spindler. Han har været så sød at ligge ansigt til en film om hans syn på Video i Emails.

Så find popcornene frem – det værste der kan ske er, at du bliver inspireret.

High on Life…..

En anden vi har arbejdet sammen med i forhold til e-mail markedsføring er Mads Bo, fra High on Life. I samarbejde med Mads Bo producerer vi løbende film med opskrifter, produktanmeldelser og andet lækkert, til brug på både hans hjemmeside og i nyhedsbrevet.


Kig med her, for inspiration til videoer der virker.

High on Life by Mads Bo

Ofte når vi producerer video til brug i blogs og nyhedsbreve, afsætter vi en hel dag til optagelse. Denne dag er det så op til dig, hvor meget du får ud af.

Forbered dig godt på hvad du skal sige, med stikord til alle de emner du ønsker at lave film om og så går vi ellers i gang.

Vores rekord er 25 korte film på en optagedag. Disse film bruger vi efterfølgende et par dages tid på at nusse: dække, colorgrade, lægge effekter og grafik på, stemningsmusik og hvad du ellers ønsker.

Det er således ikke ualmindeligt at stykprisen for disse film er godt under 2000 kr, når alt er betalt – og så har vi endda skabelonen, til næste gang vi går i gang med optagelserne – så bliver stykprisen ofte endnu lavere.

Gi mig et kald, så kommer jeg gerne ud til en kop kaffe og en snak om hvordan dine blog/nyhedsbrevs film skal skrues sammen.

p.s. Alle disse småfilm kan du naturligvis også ligge på Youtube og optimere, så du høster dejlig SEO og flere besøgende med dem.

Bedste hilsner på en dejlig dag.

Lykke Schultz

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gode tips og tricks fra os fra ISOfilm, eller fra spændende
gæste bloggere med stort “know-how” indenfor markedsføring med video

  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.