FBhidden

Hybridkonferencer kombinerer det bedste fra to verdener.

Lykke Schultz
Lykke Schultz
Projektkoordinator - Partner

En Hybridkonference er en fysisk konference med alt hvad der til hører af ansigt-til-ansigt, personlig kontakt, breakout rooms, debatter, forplejning 🤤, oplægsholdere og meget mere. – Men det er også det bedste fra virtuelle livestreamede konferencer, hvor alt transporttid er skåret væk (klimaet siger tak). Hvor deltagerne ikke skal væk fra kontoret, overnatte og bruge tid væk fra familien og hverdagens arbejdsopgaver.

Kort sagt er hybridkonferencer et koncept hvor du-og deltagerne kan få det som du vil have det.

Hos ISOfilm er vi specialister i at afvikle livestreamingdelen af din hybridkonference. Vi tager os af alt det tekniske; f.eks opsætning af paneldebatter, afstemninger, udefrakommende talere (Ja, ikke engang oplægsholderne behøver at være til stede – Dem kan vi køre ind via et videokald, og sætte på storskærmen i salen.

Vi tager os også af opsætning af platform og generering af et link, som du blot skal sende ud til de deltagere der ønsker at deltage i hybridkonferencen online.

Se mere om hvordan vi arbejder med Livestreaming her.

I samarbejde med lokationen hvor I afholder den fysiske del af jeres event, planlægger og koordinerer vi det praktiske i forhold til opstilling, internetforbindelse, producerrum mv. Så I blot skal tage jer af agendaen til jeres konference, som I skulle have gjort ved et klassisk fysisk event. Vi medbringer alt udstyr i forhold til kameraer, kabling, mikrofoner, mixerpult, belysning mv.

En anden fordel ved en hybrid konference er at det er meget nemt at inkorporere videoer og animationer i og imellem præsentationerne. Disse kan både køres på storskærm i salen, samtidig med at de streames ud til de online deltagere.

Med en hybridkonference er der nærmest ingen grænser for mulighederne. Vi har endda oplevet at de deltagere der deltog online, fik tilsendt en ”konferencepakke” inden eventen. Denne pakke indeholdt snacs, notatblok, kuglepen, drikkevarer og små overraskelser til dagen. Så selv den fysiske del, kan integreres i online delen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gode tips og tricks fra os fra ISOfilm, eller fra spændende
gæste bloggere med stort “know-how” indenfor markedsføring med video

  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.