FBhidden

Content marketing med video – Hvad Karolines Køkken har med DIN markedsføring at gøre

Lykke Schultz
Lykke Schultz
Projektkoordinator - Partner

Content marketing er meget oppe i tiden, men selvom det er et af de helt store buzz-words i mange marketingsafdelinger, er det langt fra et nyt koncept.

Et af de bedste eksempler på succesfuld content marketing er, efter min mening Karolines Køkken. Tilbage i 1958 blev Karoline koen skabt, for med ”mejerigtige” opskrifter, at inspirere danskerne til at bruge mere smør.

Nu til dags er content marketing indbegrebet af, at give noget, uden at forvente et direkte køb som følge, men nærmere over længere sigt, at påvirke forbrugeren til, at foretrække dit produkt eller din ydelse, grundet din troværdighed og evne til at hjælpe kunden til at fuldt udbytte heraf.

Joakim Ditlev er efter min mening, en af de førende eksperter indenfor Content Marketing i Danmark. Vi har taget en god snak med ham- og har naturligvis fået ham til at give 5 skarpe bud på, hvordan DU bedste anvender video i din content marketing.

Når vi taler Content Marketing, kan det naturligvis gøres både med tekst, billeder og/eller video. Flere studier viser at videoer generer den højeste ROI, da det er super tilgængeligt for forbrugeren. Det kan være ”gør-det-selv” videoer, hvor Weber byggematerialer underviser håndværkeren eller Gør-Det-Selv manden i at påføre tyndpus eller Mads Bo fra High on Life viser brugeren, hvordan en Bellicon trampolin bruges, mens han fortæller hvor sundt og godt det er for dig.

Efter min mening er det bedste ”content”, når du underviser og hjælper dine nuværende og potentielle kunder i at få optimalt udbytte af netop dine produkter, – og er der nogen bedre måde at visualisere og instruere end med video?…..

Skal vi også hjælpe dig med at visualisere din content marketing med video, så giv mig et kald.

Jeg gi’r gerne en kop kaffe, så vi kan snakke om dine ideer og muligheder.

P.s læs mere om Content marketing med video her!
– og vil du vide mere om Joakim Ditlev, og hvad han kan gøre for din virksomhed, så er det her det sker.

Med venlig hilsen/ Best regards

Lykke Schultz

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gode tips og tricks fra os fra ISOfilm, eller fra spændende
gæste bloggere med stort “know-how” indenfor markedsføring med video

  • Video i din markedsføring

    Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

  • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.