FBhidden
 

Profilfilm

Et dynamisk virksomhedsportræt

 

En profilfilm vækker tillid til virksomheden, og giver mulighed for at fortælle hvem I er, og hvad I kan hjælpe jeres kunder med. Brug den på hjemmesiden, del den på YouTube og sociale medier, vis den til salgsmøder og på messer. Mulighederne er mange, og hos ISOfilm har vi stor erfaring i at producere profilfilm, der fortæller spændende historier i høj kvalitet.

I vores showreel kan du se eksempler på profilfilm, som ISOfilm har produceret.


 
 
 
  
HentFå et uforpligtende tilbud
I vores guide ”Tips til film på nettet” fortæller vi lidt om de forskellige overvejelser du bør gøre dig ved produktion af film og videoer. Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din film.
 
 

Henrik Bang Vedelgart

Henrik Bang Vedelgart
Marketing/Udvikling, Racoon

Vi har samarbejdet med ISOfilm videoproduktion omkring flere filmprojekter – Det hele startede med en Brandingfilm om Racoon. Derudover har de lavet facebook film og instruktionsfilm mv.

ISOfilm er fagligt kompetente, og meget kvalitetsbevidste. De kommer med kreative input, og gode ideer der tar sig rigtig godt ud på film. De spænder bredt, indenfor filmskabelse, og tar sig også af at optimere vores film på Youtube, så vi bliver fundet i Google.