FBhidden
 
Om ISOfilm

Hos ISOfilm brænder vi for videoproduktion, der virkelig gør en forskel. For VORES kunder – og for JERES kunder. 

Film af høj kvalitet skaber værdifuld opmærksomhed omkring din virksomhed, produkt og begivenhed – og vi ELSKER at hjælpe dig med at få det tilatske!

Vi hjælper og guider dig hele vejen fra første møde til færdig redigeret film. Desuden kommer også meget gerne med input til storytelling,markedsføringog formidling af videoen.

Vi tror nemlig på, at du får den bedste oplevelse og det bedste resultat, med en videoproduktion i tæt samarbejde med dig som kunde hos ISOfilm.

Vi har mere end 10 års erfaring med videoproduktion og har gennem tiden lavet mange forskellige slags film for vores kunder. Dette viser viflotteeksempler på rundt omkring på vores hjemmeside.
Så tag dig et kig omkring på siden og tag fat på os når vi skal arbejde sammen om en videoproduktion.

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktioni Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Se vores persondatapolitik her

Vil du lære os bedre at kende, så læs videre her på siden eller tag kontakt til os på 82 30 40 80
 

Indehaver Morten Schultz

Jeg er indehaver af ISOfilm, hvor jeg hver dag arbejder med spændende video projekter, i samarbejde med mine gode kolleger. Med en baggrund som Film og TV Produktionstekniker – og oplært på både NBTV i Århus, og Studio 1-2 i Herning – har jeg arbejdet med de helt store produktioner, inden jeg startede ISOfilm tilbage i 2005.

Stor teknisk faglighed og kvalitet, er værdier, jeg vægter meget højt i mit arbejde, og min 5 år lange uddannelse blev afsluttet med en svendeprøve, hvor jeg vandt prisen for ”Bedste Belysning”.

Derudover er jeg uddannet "Social Media Manager", hvor jeg har lavet speciale i video på tværs af medier. Det kan du læse mere om i vores blog. Jeg afsluttede denne eksamen med et flot 12.   

Jeg er ofte den primære kontakt person, i opstarten og planlægningen af din videoproduktion, men arbejder også ofte som videofotograf under optagelserne, og som klipper i redigeringen af din film.


Telefon: 40 58 44 48
E-mail: ms@isofilm.dk

Projektkoordinator - Partner Lykke Schultz

Jeg arbejder som projektkoordinator hos ISOfilm, hvor min primære opgave er at styre projekterne i hus og holde styr på ”drengene”. Derudover går meget af min hverdag med vores egen hjemmeside, nyhedsbreve, og alt det bagvedliggende i et firma som ISOfilm.

Jeg er uddannet Web Marketing Manager, og har en Kommunikationsuddannelse fra IBA. Herigennem arbejder jeg meget med konceptudvikling og tekstforfatning og tar gerne en god snak om de uendeligt mange muligheder der er når din film skal ud og leve bl.a på internettet. 

I mine "unge dage" har jeg både arbejdet som butikschef i detailhandlen, og som sælger og projektleder i køkkenbranchen, så min viden spænder bredt over brancherne - altid med kunden i fokus.

Ligesom mine andre kolleger hos ISOfilm er jeg altid klar til at besvare alle de spørgsmål, der måtte opstå undervejs i dit videoprojekt. Så vær ikke bange for at tage kontakt!

Og ja, jeg er gift med Morten og sammen har vi to dejlige børn :-)


Produktionsassistent Cathrine Luxhøj

Som sidste nye skud på stammen hos ISOfilm udfolder jeg mig i rollen som produktionsassistent.
Og hvad laver en produktionsassistent egentlig ved ISOfilm?? - kort sagt ALT...

Jeg tegner storyboards, planlægger produktioner, er assistent/runner på optagelser, laver let videoredigering, annonceopsætning til vores egen markedsføring, koordinerer animationsprojekter, SEO og meget meget mere.

Min baggrund er at jeg startede i praktik hos ISOfilm, mens jeg læste til handelsøkonom og er egentlig bare blevet hængende.
Ud over ISOfilm har jeg også erfaring med film og tv fra mit job hos TV-Horsens, hvor jeg var med under opstarten og har været der lige siden.


Tobias Jacobsen

Jeg er startet i lære som Film og TV Produktions tekniker hos ISOfilm i 2017.

Jeg har allerede tilegnet mig en bred viden inden for videoproduktion fra min tidligere uddannelse Kommunikation og IT med retningslinjen Mediefag. Kombineret med min passion for faget og håndværket er jeg nu landet i min drømmeuddannelse.

Hos ISOfilm er mine opgaver at redigere samt, at være assistent på optagelser samt kameraarbejde

Som spejder i 16 år, har jeg en håndfuld erfaringer med mig i bagagen, så som leder- og streshåndteringskurser. Med ‘survival skills’ i baglommen, giver jeg ikke op før, jeg er helt tilfreds med resultatet.

Telefon: 31315720
E-mail: tj@isofilm.dk

Nadia Dalgaard-Bojsen Nadia Dalgaard-Bojsen

Jeg er både grafiker, illustrator og animator, med en Bachelor i 2D digital frame by frame animation.
Jeg har uddannet mig i London, på London College of Communication, som er en del af UAL: Universities of the Arts London.
Efter min uddannelse valgte jeg at få mere kendskab til 3D, og derfor er jeg nuværende elev på 3D College Grenaa.
Jeg er startet som elev hos ISOfilm pr. første august, 2019, hvor jeg vil arbejde primært som animator.
Jeg er altid frisk på en samtale, over en kop te eller kaffe imens jeg skitsere dine ideer og foreslag.
Derudover skriver og taler jeg flydende Engelsk.


Telefon: 82304080
E-mail: nd@isofilm.dk

Elev Jeppe Larsen

Jeg er nyeste skud på stammen hos ISOfilm videoproduktion.

Jeg brænder for både optagelse og redigering, og syntes også det er super fedt når der er mulighed for at arbejde med grafik og effekter.

Et af mine første projekter, hvor jeg freelancede for ISOfilm, var i en svinestald - og jeg har oplevet mange flere spændende steder siden.


Telefon: 3131 8751
E-mail: jl@isofilm.dk

Mads Nørlund Bjerregaard

Jeg er uddannet Film og TV Produktions tekniker hos ISOfilm.
Jeg blev færdig med 12 i svendeprøven, samt en premiering for bedste kameraarbejde på årgangen.
Derudover er jeg certificeret droneoperatør.

Efter at have færdiggjort min uddannelse, er jeg tilknyttet ISOfilm som fast freelancer.