FBhidden
 

Kundecase video

Show it – don’t tell it!

 

Er du også stolt af at have verdens bedste kunder? Og har du lyst til at fortælle hele verden, hvordan du hjælper dem? En kundecase video er en oplagt mulighed for at dele de gode oplevelser og erfaringer, dine kunder har fået af et samarbejde med din virksomhed.

En video om jeres gode samarbejde og de resultater I sammen har skabt, virker både enorm troværdig og giver en stor indlevelse i, hvordan det er at være kunde hos dig.

Med levende billeder og ord giver du dine kunder mulighed for at udtrykke sig på skærmen. Det er en video form som er i stærk fremgang, og som virkelig styrker jeres fremtidige samarbejde - og giver potentielle kunder et fantastisk indblik i, hvordan det er t samarbejde med dig.  

Gode tips

  • Begrebet ”Show it – don’t tell it” er som skabt til kundecase video
  • Dine kerne kompetencer og stærke sider bliver vist og fortalt af dine kunder, og ikke af dig selv, og virker dermed langt mere troværdige
  • En kundecase video giver nye kunder mulighed for at spejle sig i dine eksisterende kunders oplevelse af et samarbejde med dig
  • Skab et realistisk billede over for dine kunder, og lad ikke det samlede indtryk blive alt for rosenrødt, så du risikerer at miste troværdighed
Lær mere om kundecases i vores Blog om kundecasevideo  
KontaktFå et uforpligtende tilbud
Spring ud i det, og lad ISOfilm guide dig hele vejen igennem dette måske for mange stadig uprøvede format. Vi er klar til at hjælpe dig.
 
 

Eksempler på kundecase video:

Teambuilding, samarbejde og Samvær

Af og til er det en god idé at smage sin egen medicin. Derfor medvirkede og producerede vi denne kundecase til Teambuildingfirmaet SpencerHede, efter vi havde været på en helt fantastisk dag med dem.

I et skønt miks af praktiske udfordringer, input og opgaver fra Lars Hede der faciliterede, havde vi alle en fantastisk dag.

Vi lærte hinanden bedre at kende, og fik ord på hvad der motiverer og hvordan vi kan styrke vores interne kommunikation. 

-Det kan klart anbefales!!!


Kundecase HSHansen - Tetris

Denne kundecase er produceret i forbindelse med at facaden på Illums på strøget i København skulle skiftes.

Det var en kompliceret proces, og HSHansen blev valgt af arkitekten, da de var den eneste entreprenør der kunne løse dette krævende projekt.

HSHansen valgte at lade ISOfilm følge projektet og interviewe deres kunde - arkitekten, for at få budskabet om specialiserede kompetencer,  høj faglighed og stor teknisk kunnen igennem til et bredere publikum.


Steppie - Kundecase

Gitte Toft fortæller, hvordan det er at få produceret film, og hvad hun har fået ud af ISOfilm som produktionsselskab.
Her er optaget "bag-om-kameraet", hvor man ser udstyr, høj koncentration og nøjagtighed.
Gitte, har speaket om os "muntre" mennesker, løbende over filmen. 

Case - How it works - NetIP

Her er endnu en case hvor vi er ude og besøge vores kundes kunde, for at få på video hvordan samarbejdet mellem dem har været.

Dine bedste kunder er de der anbefaler dig til deres netværk- og med en case video behøver du ikke vente på at din kunde selv møder interesserede i dit produkt. Casen ligges på din hjemmeside, så interessere får en troværdig fortælling de kan relatere til, om hvorfor de roligt kan tage fat på jer.