FBhidden
 

Dronefilm

Kom i luften med dronefilm!

 
 
 

Med dronefilm og luftfoto kommer vi højt op i kvaliteten af din film. Droneoptagelse i din video giver storslåede optagelser og fanger alt i ét billede fra mange meters højde. Når din luftvideo filmes af en certificeret droneoperatør er du sikret at alle regler og retningslinjer overholdes og når dette dronebevis er kombineret med uddannelsen som film- TV- produktionstekniker, er du sikker på at dine optagelser er af højeste kvalitet, med budskabet i fokus. Vi stræber efter at fange de bedste billeder til vejrs og finder de vinkler der understøtter dit budskab bedst, når vi filmer.

Vi laver droneoptagelser af landskaber, fugleperspektiv af din virksomhed, virksomhedens faciliteter, logobiler på tur, juletræsplantager, og meget andet.
Se en dronevideo med blandet inspiration fra vores tidligere produktioner

Sådan kan en dronefilm bruges

 • En dronefilm kan bruges på alle medier og typer af film, som sociale medier, TV, biografer, osv.
 • En dronefilm kan bruges som 100% droneoptagelser, eller som en del af en film. Mange bruger dronefilm som en del af en anden film for at skabe afveksling og spænding, og få et mere nuanceret og skarpt budskab igennem til målgruppen.
 • En dronefilm bliver typisk optaget udendørs i højde op til 100 meter. Her kan du fortælle dit budskab og samtidig få det hele med på et billede
 • Dronefilm kan både bruges som dokumentation f.eks inspektion af et tag eller en juletræsplantage.
 • Dronefilm er også ideelt til at vække følelser hos modtageren, alt efter motivet og handlingen.


Dronefilm forløb

Forberedelse:
Vi tager en grundig snak om hvordan og hvor vi skal filme, for at få de bedste vinkler og optagelser i forhold til det budskab din virksomhed skal ud med. Vi aftaler en 1. Prioritets dato, men ofte også en backup, da det danske vejr kan være lettere svingende.

Ud fra storyboard og snakken med jer, starter vi produktionen. Ved optagelse af dronefilm er det vigtigt at overholde regler for droneflyvning og derfor spiller placeringen en vigtig rolle når der skal optages. Hvis optagelsen er på en anden adresse end jeres egen, har vi på forhånd aftalt om I eller vi har fået tilladelse til droneflyvningen fra eventuelle beboere. Politiet sørger vi for at underrette, i henhold til bekendtgørelse for droneflyvning i DK

Optagelse:
Under optagelsen vil vi gerne have en kontaktperson der er lokalkendt på stedet. Derudover har vi de lovpligtige afmærkning mv. Med, os og har forud for optagelsen sikret os at der er forsvarligt område til takeoff og landing. Hvis I har mulighed for det må I meget gerne være med under optagelsen og eventuelt kigge med på skærmen, så I ved hvilke optagelser vi får med hjem.

Redigering:
Efter optagelsen låser vi os inde i redigeringssuiten, og redigerer filmen som vi har aftalt. Om I alene har droneoptagelser eller om de skal kombineres med anden video, har vi afklaret i planlægningsfacen.

Når vi har brugt de af optagelserne vi skal i denne omgang, gemmer vi resten i vores arkiv på serveren, med sikker backup. Disse droneoptagelser kan vi så hive frem af gemmerne, næste gang vi skal lave film sammen med jer, hvor I gerne vil have lidt nye vinkler ovenfra.

Hvad koster en dronefilm?

Prisen på en dronefilm kan variere meget, og det kommer derfor an på hvor lang den skal være, da en dronefilm typisk er en del af en andenvfilm. Er du blevet inspireret og er du på udkig efter en bestemt type film, så finder vi en måde hvorpå vi kan flette det hele sammen til en god film. Typisk tager vi 3-5000kr oven i vores normale optagelsespriser, for at tage dronen med ud på produktionen og give jer denne ekstra dimension i jeres film.

*Vi uploader gerne filmen på din YouTube-konto og laver også YouTube-optimering med bl.a undertekster, så eksponeringen af din film bliver optimeret markant.

Vi har haft mange droner i luften for vores kunder. Vi er derfor rutinerede i droneflyvning. Her under kan du se nogle af vores droneoptagelser og blive inspireret til droneoptagelser i din video.
 

Gode tips

 • En droneoptagelse tager din film til et nyt og højere niveau.
 • Droneoptagelser er gode som et element i en film, for at skabe flere nuancer og bredt overblik over din virksomheds faciliteter.
 • En drone kan komme op på 100 meters højde.
 • En dronefilm kan både optages udenfor og indenfor
 • Når man skal optage dronefilm er det vigtigt at regler for droneflyvning bliver overholdt og der skal derfor tages stilling til private- og bymæssige områder, som ikke må overflyves.
 • Certificeret droneflyvning er din garanti for at flyvningen er dækket af forsikringen hvis uheldet er ude.

 
KontaktFå et uforpligtende tilbud
Hos ISOfilm ved vi at dronefilm giver din film et helt nyt perspektiv.
Lad os hjælpe dig!
 

 

Eksempler på film med droneoptagelser:

Dronevideo - Præsentationsfilm

Dronevideo vinder mere og mere indpas som en del af præsentationsfilm og i brandingfilm, Få det store overblik og bliv imponeret.
Her er et medley af nogle af de videoproduktioner hvor vi tidligere har brugt droneoptagelser. 


Juletræsproduktion med dronefilm

CON er en sammenslutning af juletræsproducenter, der producerer nordmann juletræer i top kvalitet.....
Droneoptagelserne viser en af plantagerne ovenfra, og giver filmen en ekstra dimension og seeren en fornemmelse af størrelsen på plantagen. Droneoptagelserne fanger måde stemningen i naturen, men også de lange lige systematiske rækker af smukke juletræer.


Droneoptagelse til Messsefilm

Randers kommune har gennem mange år, været centrum for togproduktion.
Optagelser i Randersområdet, interview med borgmesteren, drone optagelser, samt optagedage på alle involverede virksomheder er klippet sammen til denne flotte messefilm, der er lavet på både Dansk og Engelsk.
Droneoptalgelserne er også brugt sammen med andre optagelser til en flot levende baggrund på Projectors hjemmeside.


Rekruteringsfilm med drone optagelser

Uggerly installations rekruteringsfilm er krydret med droneoptagelser. Filmen spiller på faglighed stolthed og passion, hvilket droneoptagelser kombineret med det rigtige musik bestemt er med til at understøtte. Uggerly har også valgt at bruge en kombination af de flotte optagelser vi lavede hos dem til en levende baggrund til hjemmesiden, for at byde besøgende visuelt velkommen.Eltronic profilfilm med droneoptagelser

Dronevideo skal ikke kun optages om sommeren. For Eltronic filmede vi deres domicil i Hedensted fra dronen, en smuk frostklar vinterdag. Droneoptagelserne giver en smuk stemning i filmen, og farverne fra vintervejret støtter godt op om stemningen i filmen.
Her er optagelserne også brugt til en flot levende baggrund til hjemmesiden.