ISOfilm.dk bruger cookies. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen eller klikke videre.
Læs mere her
 
 

Corporate video

Kommunikerer I ud fra hvad I laver, eller hvilken værdi I skaber?

En corporate video er en fantastisk effektiv måde at få delt de gode historier på. En corporate video er en præsentation af din virksomhed, og en mulighed for med levende billeder og lyd at skildre livet og resultaterne i virksomheden. En god corporate video er troværdig og interessant for dine kunder og samarbejdspartnere og med mennesker i fokus får du skabt et visuelt portræt af din virksomhed, som du kan bruge til mange forskellige formål - både online og til særlige anledninger som fx et jubilæum.

Gode Tips

  • Kommuniker ud fra den værdi du skaber for dine kunder
  • Fokuser på dit "Why" - Hvad er jeres mission
  • Sigt filmen skarpt til målgruppen, med målet/hensigten af filmen for øje 


Lad ISOfilm hjælpe dig med at producere din corporate video. Vi har stor erfaring i at producere film af høj kvalitet og med stor faglighed bag, og vil meget gerne hjælpe med at fortælle din historie. Kontakt os her, eller på 82 30 40 80
Kontakt Få et uforpligtende tilbud

Eksempler på Corporate video:

BSB Industry Profil- og Branding film

Når man skal vise sine kunder hvem men er, er det vigtigt at tage udgangspunkt i hvad du kan hjælpe dine kunder med. 
Profil- og Brandingfilmen vi producerede i samarbejdet med BSB Industry tager udgangspunkt i hvem vi "taler til", og hvad vi vil have dem til at tænke og føle.
Farver, stil og stemning i profilfilmen støtter op omkring målgruppen og BSB industris profil.


BSB Industry
 

Brandingfilm - Racoon erhvervsrengørring

Racoon i København er specialiserede indenfor kvalitetsrengøring og ejensomsservice. Denne brandingfilm ligger stor vægt på deres værdier, og det sammenhold og engagement der er medarbejderne imellem.

Videoen viser glimtet i øjet og smilet på læben. Noget Brandingfilm formidler bedre en både tekst og still billeder ville kunne.


Racoon erhvervsrengøring
 

Profilfilm - Projector - Randers

Projector i Randers er specialiseret indenfor service og vedligehold af IC3 tog. I et nært samarbejde med andre virksomheder i Randers, producerede vi en messefilm der har kørt på en fælles messestand.

Til messefilmen fik vi specialkomponeret musikken, der også er brugt på denne profilfilm. Optagelserne er også lavet i forbindelse med øvrige optagelser til messefilmen - herefter kunne få dage i editering frembringe denne smukke informative profilfilm.


Projector - Randers
 

Profilfilm - Randers Tandhjulsfabrik

Denne flotte profilfilm er produseret i forbindelse med en messefilm. Når vi allerede er på lokation, tager det ikke meget ekstra tid at lave ekstra optagelser, så vi har til flere variationer af filmene.

Musikken er specialproduceret til profilfilmen, over tog- og andre industrielle lyde


Randers Tandhjulsfabrik
 

Vasik Profilfilm

Vi har for vagtselskabet Vasik produceret profilfilm samt en reklamefilm. 

Optagelserne til Reklamen og Profilfilmen fandt sted nær København og blev til på en dag, i dagstimerne. Lyset er iscenesat, lyden er lagt på, så det matcher budskabet. Der er anvendt droneoptagelse til filmen.  


Vasik.dk
 

Rais Brændeovne - Profilfim

Rais Brændeovne, havde brug for en film om virksomhedens produktion i Danmark.

Profilfilmen er lavet med glidende overgang mellem interview, produktion og anvendelse. Med speak til at ledsagde det visuelle. Den røde tråd er holdt hele vejen.  

Vi har lagt vægt på smukke detaljer der understreger kvaliteten og håndværket hos Rais brændeovne. 


 

HS Hansen

HS Hansen er et stort byggefirma, som har mange kundefordele der kommer til udtryk på tre forskellige film. 

Under filmforløbet til denne profilfilm, er der optaget på flere forskellige locations. Hver enkelt scene har fået tilpasset lyssætningen. Speaket ledsager filmen, så seerne opnår fuld forståelse for kundefordelene.   


 

Delliplast Profilfilm

For Delliplast har ISOfilm produceret denne profilfilm. 

Filmen formidler budskabet, om hvad virksomheden kan,  via optagelser flere forskellige steder i produktionsprocessen. I filmen er der glidende overgang mellem forskellige scener, grafik og speaket til at ledsage det visuelle. 

Musikken er specialkomponeret med brug af maskinlydene fra optagelserne. Det giver en god stemning, og Delliplast får deres helt egen auditive identitet både på filmen og iøvrigt.
 

 

Rekruteringsfilm - Propellen

Med en Rekrutteringsfilm ønskede hotel Propellen i Billund at gå nye veje, for at få opmærksomhed og tiltrække nye kokke til deres køkken.

Rekrutteringsfilmen ligger vægt på det kokkene brænder for i deres dagligdag, samt de mange muligheder et job i Propellens alsidige køkken kan tilbyde.

Smag selv på sagerne - det kunne jo være at filmen også giver lyst til et besøg i resturanten....


Propellen Billund
 

Blue search og selections Profilfilm

"Blue search and selection" er et rekrutteringsfirma med skarpe værdier, som profileres i de fem film, vi optog på deres kontor i Silkeborg.
Profilfilmen er lavet som et personinterview, hvor der er fokus på skabe tryghed og tillid, via nære optagelser, samt stille baggrundstoner.  

Rekrutering handler om mennesker, hvilket vi har lat vægt på i profilfilmen her.

Besøg blue search & selections hjemmeside
 

Brdr. Willemoes Profilfilm

Brdr. Willemoes er et firma, som laver alt inden for skovbrug. Vi har produceret 6 film for dem, et for hvert arbejdsområde. Dette er deres profilfilm. 

Store maskiner fremvist og fortalt om i naturen. De høje lyde fra maskinerne er nedtonet, så man høre budskabet fra interviewet, samtidig med at maskinerne er med til at understøtte stemningen.  

 

Silkeborg Sosu skole

ISOfilm står bag produktionen af en række film for Silkeborg Sosu skole,  bl.a en film på kinesisk og denne præsentation af skolen på engelsk.

 
Silkeborg Sosu skoles, logo er indkoorporeret i filmen, i starten og slutningen. Optagelserne er lavet flere steder på skolen, samt på eksterne lokations.   

 

Dronevideo - Præsentationsfilm

Dronevideo vinder mere og mere indpas som en del af præsentationsfilm og i brandingfilm, Få det store overblik og bliv imponeret.
Her er et medley af nogle af de videoproduktioner hvor vi tidligere har brugt droneoptagelser. 


ISOfilm Certificeret droneoptagelse
 

Brædstrup Implantat Center

Brædstrup Implantat Center, har fået lavet denne profilfilm, for at vise hvad de kan tilbyde deres kunder. 

Denne profilfilm, viser levende med et mix af optagelse, ledsaget af speak, som tilsamme tydeliggør hvad der er budskabet.  

 

Radison Blu - Profilfilm

Radison Blu har her fået lavet en profilfilm, om deres deres anvendelse af hjerneforskning, til at højne gæsternes oplevelse. 
Her vises den korte udgave, den lange udgave beskriver hver enkelt metode. 
 
I filmen er anvendt tale fra baggrundsspeak men også interview. Grafik og optagelse, med den helt rigtige lyssætning, giver et klar budskab.

 

Danepork

Denne profilfilm viser hvem Danepork er og hvad virksomheden står for.

Vi filmede en dag på slagteriet, arbejdede koncentreret med opgaven, trods det anderledes arbejdssted. Efterfølgende klippede vi filmen sammen, kørte grafik og lyd indover, lavede en passende starttimeline. 
Speaken blev skrevet i samarbejde mellem vores tekstforfatter og Danepork.

 

Læsø Seaside Golfklub

Opgaven var at vise Læsø´s skønne golfklub, og hvad klubben tilbyder deres medlemmer og gæster.
Til opgaven, anvendte vi luftbilleder med drone, for at få det store overblik. Filmen er klippet sammen med rolige realistiske lyde, samt et speak der guider os igennem filmen.
 

Rekruteringsfilm med drone optagelser

Uggerly installations rekruteringsfilm er krydret med droneoptagelser. Filmen spiller på faglighed stolthed og passion, hvilket droneoptagelser kombineret med det rigtige musik bestemt er med til at understøtte. Uggerly har også valgt at bruge en kombination af de flotte optagelser vi lavede hos dem til en levende baggrund til hjemmesiden, for at byde besøgende visuelt velkommen.Uggerly Installation
 

Reproflex Profilfilm

Reproflex havde brug for en profilfilm, med speak på både dansk og engelsk. 

Det tog ISOfilm en enkelt dag - to mand, at optage filmen. For at få filmen levendegjort, har vi benyttet os af bevægemidler til kameraet. Baggrundsmusikken er blid og blød, for at skabe en god helhed i filmen.  

 

 


 ISOfilm • Boeletvej 35b • 8680 Ry • CVR: 37112445 • 82 30 40 80 • kontakt@isofilm.dk
ISOfilm • Suomisvej 4 • 1927 Frederiksberg