FBhidden

Få en instruktionsfilm der hjælper og vejleder dine kunder

Instruktionsfilm er den bedste service du kan give dine kunder. Du hjælper dem med at bruge dit produkt korrekt, og samtidig hjælper du dig selv.

Instruktionsfilmen er en optimale brugsvejledning, hvor du på få minutter hjælper dine kunder, så de får en god oplevelse fra start. Med en instruktionsfilm kan du vise, hvordan man bruger dit produkt, hvordan man udfører service på en maskine eller helt andre komplekse arbejdsforløb. Instruktionsfilmen gør instruktionen levende og nem at forstå, især hvis det bliver fremvist af en erfaren bruger af produktet.

Samtidig bidrager instruktionsfilm til virksomhedens branding og er med til at skabe resultater for virksomheden udadtil og vise kvaliteten og funktionen af jeres produkter på en effektiv og brugervenlig måde.

Instruktionsfilm kan have mange forskellige funktioner:

 • Brugsvejledning til produkter
 • Instruktion i software
 • Servicering af produkter – f.eks filterskift
 • Montagevejledninger
 • Generel ensartning af retningslinjer og procedurer
 • og meget mere……

Instruktionsfilm kan afhjælpe jeres serviceafdeling og aflaste konsulenterne, da jeres kunder ofte ville kunne afhjælpe udfordringer ved hjælp af en videoguide. Det kan derfor være en god ide at have et “bibliotek” med jeres instruktionsfilm samlet overskueligt. Dette kan være på jeres hjemmeside eller f.eks Youtube. Fordelen ved Youtube er at filmene kan søges frem i google, når man søger på den udfordring man står med – forbeholdt altså at instruktionsfilmene er korrekt optimerede. Vi kan naturligvis også hjælpe med dette, eller du kan finder yderligere hjælp til youtubeoptimering i vores blog.

Hos ISOfilm har vi vores egne studiefaciliteter. Her kan vi køre både maskiner og biler ind, bygge mug-up vægge, ligge gulve eller hvad du nu måtte have brug for. Du kan også få produceret din instruktionsfilm med en greenscreen baggrund, så mulighederne er nærmest uendelige.

En produktfilm er en god kombination sammen med en instruktionsfilm. Produktet bliver brandet og får høj kendskabsgrad samtidig med at kunden oplever ekstra service med hjælp fra instruktioner af selve produktet.
En instruktionsfilm kan også laves som animationsfilm, som giver en anderledes, detaljeret og iøjenfaldende oplevelse for din kunde.

Instruktionsfilm er i princippet en slags content marketing. Det er anvendeligt indhold i en form der er direkte henvendt modtageren. Du skaber relationer og loyalitet mellem virksomheden og kunden på et højere plan.

Vi producerer blandt andet for

Vi dækker nationalt og filmer globalt

Med adresse hovedkontor i Ry i midtjylland, er vi det perfekte valg, når du er på udkig efter en fast samarbejdspartner til din videoproduktion i Jylland.
Vores mindre kontor i København tager sig af kunder og optagelser øst for Storebælt.

Kontakt
 • Video i din markedsføring

  Få ti tips til hvordan du bedst bruger video i din markedsføring

 • Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mail markedsføring fra ISOfilm
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.