FBhidden
 

Referencer

 
Hos ISOfilm videoproduktion arbejder vi sammen med mange forskellige kunder. Behovene er forskellige, og vi tilpasser vores produktioner til hver enkelt kunde. Vi vil også gerne høre om dine behov, så vi kan producere DIN video.
Vil du læse mere om vores måde at producere video på, så kontakt os endelig, eller kig videre her på siderne og bliv inspireret.
Herunder kan du læse lidt om nogle at de forskellige kunder vi har arbejdet sammen med, og de film der er kommet ud af det.
 
og meget mere.....
 

Saint-Gobain Weber A/S

Opgaven

Sammen med Weber har vi lavet en lang række “gør-det-selv” film, hvor “gør-det-selv manden kan se, hvordan man bruger Weber´s produkter. Af andre projekter kan
nævnes, en messe-reportage film fra TUN-messen 2012, som Weber deltog i.

Citat

"I samarbejdet med Morten kan man altid være sikker på et godt og stilsikkert resultat,
hvor form og indhold spiller optimalt sammen. Han er dygtig, hurtig, superbehagelig at arbejde sammen med - og altid åben for dialog. Egenskaber, som vi lægger stor vægt på hos Saint-Gobain Weber."

Annemarie Chloé Aabling, Kommunikationskoordinator, Saint-Gobain Weber A/S
 
 

Kundecase - Sarah fra ChemVet

Opgaven

ChemVet producerer produkter til dyrelæger og dyrehandlere. I samarbejde med ISOfilm producerede vi en række produktfilm. Allerede samme dag som filmene kom op hos dyrehandlerne var der opmærksomhed og efterspørgsler på grund af disse.

Sarah ChemVet

Citat

"Jeg hedder Sarah Thomsen og jeg er marketingchef i ChemVet.
Vi har valgt at lave produktfilm på vores plejeprodukter til hobbydyr. Filmene er et værktøj til dyrlægerne, som er vores kunder, til at henvende sig til deres kunder i klinkikkerne og på dyrehospitalerne.
Vi har fået en rigtig god respons fra vores dyrlæger. Der har været eksempler på et dyrehospital der fortalte efter 2 dage hvor filmene kørte i venteværelset, har kunder henvendt sig
for at høre mere om produkterne, som så er solgt på grund af filmene.
Filmene er lavet som et samarbejde med vores kunder, og på den måde oplever vi et endnu tættere forhold med dem.
Vi vil helt sikkert anbefale andre at lave produktfilm!"
 
ChemVet
 

Kundeudtalelse på video- Gitte Toft - Steppie

Opgaven

I samarbejde med Gitte Toft, der har designet og producerer ståpladen "Steppie" har vi produceret en række produktfilm. Disse produktfilm bruger Gitte på sociale medier og i hendes markedsføring generelt. Mange af filmene er henvendt slutbrugeren, på trods af at Gitte sælger via forhandlere.
Filmene øger efterspørgslen i detailleddet, og giver brugeren en bedre oplevelse af Steppie.

Citat

Det at bruge film i vores markedsføring, gør det lettere at formidle et knudret budskab og brugen af vores produkter.
Jeg syntes folk tager godt imod film.
Vi får meget ros for at have lavet filmene - også ude i verden-
Film er en god måde at fortælle noget på, så det er helt klart et medie vi vil bruge igen.
Jeg er rigtig glad for samarbejdet med ISOfilm det er nogle muntre fyre.
Jeg startede med Morten alene og de andre mennesker han omgiver sig med er rigtig søde og rare. Det er altid en fornøjelse at komme her ned og arbejde sammen med jer. Der er altid humor og man er altid løftet når man kommer derfra.
 
Læs mere om Steppie her
 

Præsentationsvideo - Erhverv Skanderborg

Opgaven

Når Erhverv Skanderborg uddeler årets ErhvervsUdviklerpris, præsenteres den vindende virksomhed med en præsentationsvideo produceret af ISOfilm. http://www.isofilm.dk/profilfilm

ErhvervsUdvikerprisen for 2015 gik til Hotel Skanderborghus. Se videoen vi producerede for Skanderborg Erhvervsråd her:

Citat

Så kom dagen endelig hvor jeg ikke længere behøvede mundkurv på, det var virkeligt en lettelse J

Og jeg skulle jo se filmen for første gang. Må sige jeg havde temmelig mange sommerfugle i maven i går. Men jeg må nu erkende at det var da helt uden grund. Den film er virkelig god og tegner fuldstændig det billede af Skanderborg Park som jeg gerne vil vise det (og min stemme er jo slet ikke så forfærdelig som jeg gik rundt og troede). Er virkelig glad og stolt af den præsentation som du har lavet, Super flot og 1000 tak
Med venlig hilsen/best regards
Skanderborg Park ApS
Charlotte Riberholt
Adm. direktør
 
Hotel Skanderborghus
 

Rekrutteringsfilm - Østjyllands brandvæsen

Opgaven

Østjyllands brandvæsen ønskede at rekruttere flere frivillige brandmænd.
I den forbindelse producerede de i samarbejde med ISOfilm en video om mulighederne for virksomheder og frivillige brandmænd.

Citat

Det var nogle kanon film I fik lavet, så de gav os faktisk en del materiale at arbejde med, og i sidste ende 7 nye brandmænd fordelt i kommunen

Med venlig hilsen

Jørgen Hansen
Beredskabsinspektør/Forebyggende afdeling
 
Østjyllands Brandvæsen
 

Viking CNC - Profilfilm

Opgaven

Profil- og produktfilmene for Viking CNC blev skabt i nært samarbejde med Diane og Jan.
En flot profilfilm, der fortæller om de værdier der gør dem til en af branchens foretrukne samarbejdspartnere er et stærkt værktøj på firmaets hjemmeside og i dialogen med kunderne.

Citat

"Vi er meget glade for filmene, vi syntes de er rigtige gode og præsenterer vores maskine og firmaet perfekt. I er ekstremt professionelt og dygtige til optagelse og filmklip, musik valg mm. Det var en fornøjelse at arbejde med jer alle sammen, og tak for jeres fleksibilitet i løbet af projektet. Alle vi viser filmene til siger det ser vildt godt ud. Så tak for det.
Diane"
 
Viking CNC
 

Back App

Opgaven

En undersøgelse af Back App stolen, som en engelsk professor havde foretaget, dokumenterede, at stolen styrkede ryggen. Denne "Kierans" undersøgelse lavede vi en film om, samtidig lavede vi også en "Sådan bruger du stolen-film" samt et trænings- program.

Citat

"Vi har fået lavet instruktions- og dokumentationsfilm til Back App stolen – og vi kan varmt
anbefale ISOfilm og Morten Schultz til filmopgaver. Super prof opgaveløsning, vejledning og support gennem hele forløbet. Morten deler flittigt ud af erfaringer og gode ideer, når vi forfatter story board. Vi er meget tilfredse med alt - selv prisen - og tøver ikke med at bruge ham igen til andre opgaver."

Gitte Toft, Country manager DK, BackApp Europe AB
 
 

100 Plus

Opgaven

For 100 Plus har vi lavet en promotion film, om alle de ting 100 Plus tilbyder deres kunder. Filmen blev optaget i ISO FILM’s mødelokale i Ry, samt på salgskurser 100 Plus afholdte.

Citat

"Morten, du skal have tak for den promotion-video du har lavet til mit website. Du arbejder seriøst og professionelt, og det var en fornøjelse at se, hvordan du fik mig væk fra mit oprindelige oplæg til video’en. Du forstår at sammenkæde professionalisme og et positivt arbejdsklima".

- Ole Buch, 100 Plus
 
 

blue search & selection

Opgaven

Optagelserne fandt sted i Silkeborg, i virksomhedens egne lokaler. Formålet var
at lave fem korte og skarpe film. Temaet på alle film var at fortælle, hvad blue search & selection tilbyder deres kunder.

Citat

"ISOfilm har lavet fem korte videoer for min virksomhed blue search & selection til brug på website og YouTube. Resultatet er fantastisk godt – en totaloplevelse, der er skarp og præcis i udtryk, klip, design og lyd. Det var desuden fornøjelse at arbejde sammen med Morten, der hurtigt opfangede mine tanker og selv bød ind med kreative ideer.”

Gustav Wenneberg, blue search & selection
 
 

High on Life

Opgaven

Vi har siden sommeren 2012 lavet film til High on Life´s nyhedsbreve.
Ca. en gang om måneden laver vi to film, som bliver vist i deres nyhedsbrev.
Det er nogle sjove og sunde produktioner. Det ved vi, da der næsten altid er smagsprøver efter optagelserne.

Citat

"Vores samarbejde med Morten Schultz fra ISOfilm har været - og er en sand fornøjelse.
Vi har gennem 12 måneder fået lavet 2 produkter – og desuden opskriftsvideoer hver måned. ISOfilm er særdeles konkurrencedygtig på prisen, og kvaliteten af både produktion, klipning og slutprodukt er altid i top.

Som en bonus er Morten en skøn person at være sammen med. Mortens adfærd er rolig,
nærværende, smilende og positiv, hvilket gør det langt nemmere at performe på den anden side at kameraet. Alt i alt et fantastisk samarbejde, som vi ikke har tænkt os at holde op med foreløbigt. Kan på det varmeste anbefale ISOfilm."

Mads Bo, High on Life
 
 

Kundecase - Kildebjerg Ry

Opgaven

Gennem længere tid har vi hos ISOfilm produceret mange forskellige typer film for udviklingsselskabet Kildebjerg Ry. Vi har lavet både Biografreklamer, TV reklame, WEB film, film til nyhedsbreve og andet spændende

Citat

Når man skal bygge nyt hus, kan det godt være svært at forestille sig hvordan det kommer til at se ud.
Mange gange bygger man hus på en bar mark, men her i området har vi allerede lavet meget infrastruktur i forvejen. Der er f.eks golfbane og alle veje og stier er anlagt i forvejen.
Processen at lave film med ISOfilm har været rigtig god, for de kender os rigtig godt og bor selv i området, så de ved hvad vi snakker om og ved også hvad vi vil have da vi har arbejdet sammen mange gange.
Vi vil helt sikkert bruge ISOfilm igen. Det er en god sparringspartner til nye ideer.
Når man kommer med sine egne ideer bliver det altid til en 3. rigtig god ide.

Grethe Pihl Jensen
 
Kildebjerg Ry
 

Primus Motor

Opgaven

PrimusMotor er en kreativ konsulentvirksomhed, der arbejder med koncept- og forretningsudvikling, primært indenfor turisme, byudvikling og oplevelsesøkonomi.
Igennem længere tid har ISOfilm haft et løbende og godt samarbejde med PrimusMotor.
Vi har været med på forskellige dokumentationsprocesser, hvor vi har anskueliggjort
forskellige events for Cowi, Skanderborg Vand, Destination Fyn m.v.

Citat

"Vi har samarbejdet med ISOfilm/Morten op til flere gange, og vi sætter stor pris på hans
professionelle tilgang til sit arbejde. Han er en yderst kompetent sparringspartner, og vi værdsætter vores samarbejde med ISOfilm.

Mortens repertoire spænder bredt, og han har derfor kunnet lave mange forskellige typer
opgaver for os, inklusiv en profilfilm om PrimusMotor, konferencedokumentation og call-to-action film.

Morten er en behagelig, rar og dynamisk person, hvilket gør ham til en meget vellidt samarbejdspartner. Han er rigtig god til at sætte sig ind i kundens ønsker, han hjælper
med at finde ind til kernen i det, man vil formidle. Hans behagelige væsen vækker tillid og gør, at de personer han interviewer, føler sig trygge."

Malene Stub Selmer, PrimusMotor