ru

Undertekster til Facebook og Youtube

20.09.2016

  
Kategori: seo


Når du lægger din film på Youtube eller Facebook, er det en fordel at undertekste filmen.

På Facebook kommer der først lyd på filmen, når folk klikker ind for at se filmen. Derfor er undertekster et rigtig godt blikfang, som gør folk nysgerrige og får dem til at klikke på netop din film og ikke bare scrolle forbi den i mængden.

Desuden ser op mod 80% filmen helt uden lyd, så hvis du vil have dit budskab igennem, er undertekster på Facebookfilmen en nødvendighed.

For at få undertekster på facebook skal du have nedskrevet det der siges (transcribering) herefter skal du have tidskoder på, så Facebook ved hvornår den skal vise de forskellige tekstlinjer, og til sidst skal denne fil gemmes som det der heder en .srt fil, med det samme filnavn som filmen du vil uploade samt en land og sprogangivelse.

Undertekster på Youtube er udover at være en god service, også en måde at SEO optimere din film på, så den kommer længere op på Google og bliver lettere for dine kunder at finde.
Google ved ikke hvad der foregår i film, derfor beskrivelsen, og for at få alt der siges med, kommer underteksterne.

Det lyder måske en smule avanceret, men hos ISOfilm hjælper vi gerne dig med at få undertekster på filmene, så du har den bedste forudsætning for at få det mest optimale udbytte af din film.

For at gøre prisen overskuelig har vi lavet en fast pris:
250 kr. i opstart
5,50 kr. pr. ord.
Så har du mulighed for at regne prisen på forhånd og du sikrer at der ikke kommer nogle uforudsete udgifter.

F.eks har vi for nyligt undertekstet en lille kundecase, med et interview. Filmen varede ca 1 1/2 minut. Der var 144 ord, så prisen blev 250+(144*5,5)kr =1042 kr. ex. moms

Det du skal gøre, for at få undertekstfilen klar til upload er:
  • Overfør den færdige film via www.wetransfer.com til mail@isofilm.dk
  • Send evt speaktekst, hvis du har det
  • Skriv gerne hvor mange ord du har regnet sammen til ( ellers gør vi)

Indenfor 48 timer ( på hverdage) får du en mail med den færdige .srt fil fra os, færdig og lige klar til at uploade på Facebook eller Youtube.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med optimal effekt af dine Facebook og youtube film.

ps. Se også vores andre gode blogindlæg om hvordan du får det bedste ud af dine film:

Facebook-anoncering
Youtube-analyticsLykke Schultz Af Lykke Schultz

comments powered by Disqus

ISOfilm Blog

På vores blog kan du blive klogere på film og videoproduktion. Du vil får gode tips og tricks fra os fra ISOfilm, eller fra spændende gæste bloggere.

Seneste blogindlæg


 
Kontakt Få et uforpligtende tilbud
Hos ISOfilm tror vi på at det nytter at hjælpe sine kunder, og med en god instruktionsvideo eller undervisningsvideo er du godt på vej til at skabe de gode kunderelationer. Lad os hjælpes ad!