ru

Facebook video cover

07.07.2017

  
Kategori: Tips og tricks


Hvis du godt kunne tænke dig at skille dig ud i mængden af Facebook firmasider, så er der nu åbnet op for at ligge video på som cover på din Facebook firmaside.

Vi har længe set flere og flere gøre brug af videoer som baggrund på hjemmesider, men nu er Facebook også kommet med på vognen.


Filmen du uploader starter uden lyd, hvilket er godt at tænke ind i produktionen/valget af din video, for er det dog slet ikke nødvendigt med en stor ny videoproduktion - mindre tilretninger i en eksisterende video er ofte nok til at gøre den helt perfekt. Når din seer klikker på den, får de den fulde oplevelse med lyd.


Grafiske tekster og tydelige budskaber bør være en del af din Facebook cover video, da det fungerer rigtig godt når filmen kører uden lyd (også til de små skærme, da 84% ser Facebook på mobilen*) og så skal du efter min mening hele tiden have i tankerne at din facebookside primært er til for at styrke dine kunderelationer og holde dig top of mind, hvilket en personlig video med et glimt i øjet virker super til.

Men hvorfor skal du så bruge tid på at ligge video op til dit facebook cover?

  • Hele essensen af at have en facebook side til dit firma handler om relationer og det bånd du kan skabe imellem dig og din kunde. Video viser sig gang på gang, at være et af de stærkeste redskaber til at styrke netop dette bånd.
  • Facebook video coveret er synligt for alle besøgende på din facebook side. Så en skarp fængende video er en ideel mulighed at vise hvem du er, hvad du kan gøre for dem og andre af dine fortræffeligheder.
  • Når du allerede har en video, koster det GRATIS at ligge den op her også….

Og nu lidt teknisk:

Facebook anbefaler at videoen skal være 820*312 pixels. Du kan dog sagtens ligge en større video op, da systemet selv beskærer den- og så er du sikret en ordentlig opløsning, også på de større skærme.


Hvordan laver jeg video cover på min facebookside?

  • Log ind på businessmanager
  • Klik på kameraet på dit coverbillede
  • Vælg ”choose from videos” eller ”Upload video”
  • Vælg den video du vil uploade
  • ”Næste”
  • ”Offentliggør” og ”voila” – nu er du kørende J
Så nu er det bare tilbage i gemmerne og finde den film der vil fungere som dit facebookcover – eller gi mig et kald, så hjælper jeg hjertens gerne.
Eller tag et kig rundt på vores hjemmeside der handler om "alt godt" indenfor professionel videoproduktion

Med venlig hilsen/ Best regards


Lykke Schultz

+45 23 63 99 25

lykke@isofilm.dk
www.isofilm.dk
ISOfilm showreel
 
P.s. Husk at tilmelde dig vores Nyhedsbrev, for spændende info om markedsføring med video.

This E-mail transmission may contain confidential or legally privileged information that is intended for the addressee only. Any views or opinions presented are solely those of the author and do not necessarily represent those of the company. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution or reliance upon the contents of this E-mail is strictly prohibited. If you have received this E-mail transmission in error, please notify the sender immediately, so that the sender may arrange for its proper delivery. Please then delete the message from your inbox.

*http://mediakix.com/2016/08/facebook-video-statistics-everyone-needs-know/#gs.rB2YuDE

 Lykke Schultz Af Lykke Schultz

comments powered by Disqus

ISOfilm Blog

På vores blog kan du blive klogere på film og videoproduktion. Du vil får gode tips og tricks fra os fra ISOfilm, eller fra spændende gæste bloggere.

Seneste blogindlæg


 
Kontakt Få et uforpligtende tilbud
Hos ISOfilm tror vi på at det nytter at hjælpe sine kunder, og med en god instruktionsvideo eller undervisningsvideo er du godt på vej til at skabe de gode kunderelationer. Lad os hjælpes ad!