FBhidden
 

Animationsfilm styrker din virksomhed visuelt

At animere betyder at gøre noget levende. En animation er illusionen af liv, og en animationsfilm er derfor en film, hvor billeder eller tegninger bliver kombineret så de giver liv til "tøre"budskaber og indviklede koncepter og procedurer.

Få et uforpligtende tilbud

 

80% af dine kunder føler sig mere trygge ved at handle med dig, hvis de har set en film, som viser den service din virksomhed tilbyder eller det produkt, du sælger!

Ved alle former for animationsfilm gælder det, at det er en overskuelig måde at formidle viden på, som bliver siddende i hukommelsen.
Ved hjælp af effekter, lyd og lys sammensættes en visuel fortælling, hvor stemningen både bliver realistisk og levende.


Din personlige animationsfilm

Gode tips
 • Fortæl en historie der virker appellerende og overskuelig for din målgruppe ved brug af animationsfilm
 • Fasthold modtageren ved hjælp af de visuelle og grafiske virkemidler i din animationsfilm
 • En menneskehjerne kan lagre, forstå og tage visuelle data ind 60.000 gange hurtigere end tekst
Der findes utallige måder at lave en animationsfilm på. Alt afhænger af hvilket budskab din virksomhed gerne vil ud med, og hvordan din virksomhed skal fremstå over for kunderne.

4 forskellige typer af animationfilm:


 1. 3D Animationsfilm. Giver et meget realistisk billede af hvad virksomheden tilbyder. Det skaber troværdighed hos din kunde, da de kan se produktet i action. Der er uanede muligheder indenfor farver form og detaljer og funktioner kan vises helt precist og i de helt rigtige målestoksforhold.
 2. Motion graphics. Skaber illusionen af liv og bevægelse ved brug af animerede elementer. Det kan være jeres egne ikoner og logo der animeres. Teknikken er fantastisk til at formidle koncepter og software, der ellers kan være udfordrende at gøre konkrete i salgsøjemed.
 3. Speeddrawing. Er en meget hyppig anvendt teknik, hvor der er skruet op for hastigheden på filmen - men på en meget pædagogisk måde. Denne animationsteknik kan skabe en god profil til din virksomhed. En Speeddrawing animation kan indeholde meget fakta på en hurtig og effektiv måde.
 4. Explainervideo. En Explainervideo kan være humoristisk og samtidig dybt professionel. den kan formidle knudrede eller tabubelagte budskaber på en sjov måde, hvorved vi undgår at seeren går i forsvars position. Information der ellers kan virke uinteressant, men er vigtig for afsenderen at få korrekt igennem, kan også med fordel kommunikeres ud med Explainervideo. Dette skaber den rette opmærksomhed hos den valgte målgruppe og rammer bredt.

Mulighederne med animationsfilm er mange!

En animationsfilm kan hjælpe din virksomhed til at formidle sit budskab og produkter ud på en enkel og forståelig måde. Der er ingen grænser for hvad man kan få ud af en animationsfilm og den kan samtidig passe ind i alle medier og produktioner til din virksomhed.

Går du efter en inspirerende, teknisk eller en kreativ produktfilm? Til produktfilm, vil en 3D animation give det bedste billede af dine produkter på en troværdig måde, da kunden får lov til at se dit produkt mere i dybden og på et mere detaljeret plan. Så kunderne på den måde kan forestille sig, hvordan det vil være at se produktet i virkeligheden. Få mere information om produktvideo her.

En instruktionsfilm kan vise dine kunder, hvordan de på en systematisk og præcis måde kan benytte dit produkt. Det skaber værdi for kunden og er med at skabe loyalitet. En Explainer animation eller en 3D animation vil passe godt til denne type film, da en instruktionsfilm er mere kompliceret og skal fortælles på en nem og forståelig måde over for kunden. Læs mere om instruktionsvideo og få hjælp til at lave din professionelle instruktionsvideo, til gavn for både din virksomhed og kundekreds.

Rekrutteringsfilm er med til at vise, hvad nye medarbejdere kan forvente af din virksomhed, og hvad du forventer af dem. Denne type film viser en ny side af din virksomhed, så du kan rekruttere de bedste medarbejdere i fremtiden. En Explainer animation kan være en oplagt mulighed, da ved rekrutteringsfilm, skal virksomheden vise sig fra sin professionelle side og gerne med et humoristisk indslag. Alt dette for at fange opmærksomheden fra målgruppen, for netop at vise hvorfor de skal vælge din virksomhed frem for andre. Få mere information om fordelene ved rekrutteringsfilm og se hvordan du skaber mere opmærksomhed til din virksomhed.

Profilfilm er en måde at vise din virksomhed frem på, så den optræder mere markant og professionel. Her vil Speeddrawing eller Motion graphic være ideel da den på en pædagogisk måde kan få de rigtige værdier frem hos virksomheden og fastholder opmærksomheden. Kunden kan føle sig tryg ved at handle hos dig, da de ved mere om din virksomhed og folkene bag. Læs her om profilfilm og hvordan vi kan sikre din virksomhed det bedste resultat med Speeddraw animation.


Hvordan er processen så, når vi sammen skaber jeres næste animationsfilm?

En animationsfilm kommer ikke ud af ingenting. Der skal tænkes i tekst, grafik, lyd, speak og meget mere. Det er derfor vigtigt, at gøre en række overvejelser om, hvilket budskab der skal ud og til hvem. Vi hjælper dig også i denne indledende fase, så du får fuld glæde af din nye animation. Der er i alt 5 faser i animationsprocessen, hvor vi i samarbejde med jer vil ende ud med det bedste slutresultat. En animationsfilm tager typisk mellem 6-8 uger at producere.

 1. I første fase udarbejder vi en drejebog til speak der forfattes af dig eller os, alt efter hvad vi aftaler.
 2. I anden fase finder vi sammen ud af hvilken stilart og animationstype det skal være.
 3. I tredje fase tegnes filmens overordnede tema. Her udarbejdes der 3 animationstegninger som du godkender ud fra hvilken stil der passer til din virksomhed og det budskab du vil ramme målgruppen med. Dette tema godkendes - efter korrekturgang - og vi går videre til....
 4. Fjerde fase hvor det komplette storyboard animeres. Her er igen korrektur og godkendelse af animationen.
 5. Femte og sidste fase er levendegørelse af din animationsfilm. Her bliver korrektur samt godkendelse og overførsel fuldendt. Nu har din virksomhed sin færdige personlige animationsfilm, som kun mangler at blive set af din målgruppe!
Hos ISOfilm er vi overbeviste om at animationsfilm tegner fremtidens kommunikation, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få dit budskab igennem. 

 
Hos ISOfilm er vi overbeviste om at animationsfilm tegner fremtidens kommunikation, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få dit budskab igennem.
Kontakt os på 82 30 40 80
Eller skriv her: Kontakt
Morten Kirk Greve - Bankdata

Morten Kirk Greve - Bankdata
Afdelingsleder

ISOfilm har lavet en kort video om hvordan man underskriver dokumenter i e-Boks.
Resultatet er super godt og vores medlemsbanker er glade for filmen. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lykke og ISOfilm. De fangede hurtigt vores behov, og kom hurtigt med ideer til, hvordan det skulle være.
Samarbejdet fungerede perfekt, og vi glæder os til at lave de næste film.
 


Eksempler på animationsfilm:

Animationsfilm - Bankdata og Eboks

2D explainer video og skærmoptagelser, er i denne korte animationsfilm sammensat, så seeren får en enkel vejledning i signering af dokumenter med privat nemId i Eboks.

Animationsfilm er en fantastisk måde at vise og forenkle et budskab - og endda tilføre humor til et tørt emne.

Skærmoptagelser viser en procedure i et computerprogram, så der ingen tvivl kan være - og med en professionel speak over, får filmen et stilrent og klart udtryk.


Animationsfilm - LIMA

Her er en smuk enkel animationsfilm, som vi har lavet for at promovere fordelene i et nyudviklet computerprogram der hjælper ejendomsinvestorer med at holde styr på finanserne.

Ofte er det en udfordring for virksomheder at visualisere noget der ikke er et konkret produkt og netop her er animationsfilm et utrolig stærkt markedsføringsværktøj.

Flotte billeder kombineret med en troværdig behagelig speak giver denne animation liv.


Aimationsfilm - Bring ideas to life

Ligesom VIA Connect, kan Animationsfilm "Bring ideas to life"
Denne motion graphics animation er kombineret med skærmoptagelser og en speak. Det forklarer ideerne bag konceptet og hvordan systemet bruges. Animationsfilm gør det ukonkrete levende.


Animationsfilm i 3D - Altiflex

Denne animationsfilm er produceret for Altiflex, der producerer elementer til midlertidig facadelukning.
Med animationsfilm har vi nogle muligheder ud over dem som konventionelle videooptagelser giver os og kan visualisere sammenhænge og situationer vi ellers ville have svært ved.
Musik, speak og eventuelle tekster er med til at understrege budskabet og stilen i animationsfilmen.


Animationsfilm - Wise home

En enkel og professionel måde at kommunikere et budskab ud, er denne type animationsfilm - motion graphics.

Jeres ikoner levendegøres, og suppleres med liv og animerede omgivelser der støtter op om stilen og budskabet.

En smulle lydefekter, og et drys humor er vores supplement til en animationsfilm der virker - for din egen skyld, så se hvad der sker ca 1 minut inde i animationsfilmen.


3D Animation - Karpenhøj Viking

En kort 3D animation for Karpenhøj der tager folk med tilbage til vikingetiden. 

I animationen er der indkoorporeret forvandling fra den virkelige verden, til 3D animation, i en flydenede overgang, der giver en god effekt. Der er lagt vægt på gode lydeffekter i filmen, der følger fortællingen.    


Fra fossil til fossil - Animationsfilm

Her er en kort animations film som forgår i urtiden, filmen indgår i en App løsning.

Animationsfilm er en fantastisk måde at opbygge en stemning og visualisere det uhåndgribelige - i dette tilfælde fossil til fisk og sammenhængen med det forstenede insekt.


Skanderborg Kommune 3.0

Skanderborg Kommune, havde brug for en kort fortælling om hvad Kommune 3,0 er. 

ISOfilm har produceret denne lille kort film, hvor der tegnes og fortælles. Derudover er der produceret 3 case film, hvor Kommune 3,0 er i brug.      


Speeddrawing - PrimusMotor

PrimusMotor ønskede en anderledes måde at få deres budskab ud. 

ISOfilm producerede en film med speeddrawing, hvor kombinationen af speedrawing, stillbilleder og speak guider en trygt gennem filmen. En anderledes måde at fortælle sit budskab på.