FBhidden
 

Instruktionsvideo er den bedste brugsanvisning

En instruktionsvideo hjælper og inspirerer dine kunder

 
 
 

Den bedste service du kan give dine kunder, er at hjælpe dem med at bruge dit produkt. En instruktionsvideo er den optimale brugsvejledning, hvor du på få minutter kan hjælpe dine kunder, så de får en god oplevelse fra start.

Med en instruktionsvideo kan du vise, hvordan man bruger dit produkt, hvordan man udfører service på en maskine eller helt andre komplekse arbejdsforløb. Instruktionsvideoen gør instruktionen levende og nem at forstå, især hvis det bliver fremvist af en erfaren bruger af produktet.

Hos ISOfilm har vi vores egne studiefaciliteter, og med brug af Green Screen, kan vi også hjælpe dig med at optage en række undervisnings videoer. En undervisningsvideo kan fx bruges til et længere e-learnings forløb, hvor du via video formidler din viden ud til kunderne på autentisk vis. 
 

Gode tips

  • En instruktionsvideo med de rigtige udsnit og billeder sparer mange ord og forklaringer
  • Du forbedrer din kundeservice markant med en række gode instruktionsvideoer, og undgår derved en masse supportopkald
  • Sæt en QR kode med link til dine instruktionsvideoer på dine trykte brugsvejledninger. Så har dine kunder nemt adgang til din instruktionsvideo på deres smartphone, når de skal anvende produktet

 
KontaktFå et uforpligtende tilbud
Hos ISOfilm ved vi at det bærer frugt at hjælpe sine kunder, og med en god instruktionsvideo eller undervisningsvideo på din hjemmeside er du godt på vej til at skabe de bedste kunderelationer. Lad os hjælpe dig!
 


Morten Starup

Morten Starup
Kommunikationschef Saint-Gobain

Jeg har brugt ISOfilm løbende siden 2013, og har haft fornøjelsen af samarbejdet både ved større produktioner, på rejser og ved småopgaver. Fælles for alle er, at jeg hver gang har oplevet, at det håndværksmæssige har været i orden, og at der altid er blevet leveret som aftalt. For mig står ISOfilm for god kvalitet og kompetent sparring fra et dygtigt og altid imødekommende og venligt team. Jeg kan kun give ISOfilm mine varmeste og mest uforbeholdne anbefalinger.
 
 

Eksempler på Instruktionsvideo:

Instruktionsvideo - Velfac

Instruktionsvideo med speak er let at oversætte til andre sprog. På to optagedage optog vi videoklip til 12 instruktionsvideoer. Disse videoer blev oversat til yderligere 3 sprog: Tysk, Engelsk og Svensk.
Musikken skaber stemning og enkel brug af grafik understøtter det professionelle troværdige budskab.


Instruktionsvideo - Racoon rengøring

Når du vil være sikkert på at levere en høj grad af ensartethed i din kvalitet og service, er instruktionsvideo et godt redskab. Instruktionsvideoen fungerer både internt og eksternt ved at dine medarbejdere/ kolleger ved hvad der forventes af dem, samtidig med at det helt klart for dine kunder hvad de kan regne med.
Racoon lover høj ensartet udførelse af rengøring på alle opgaver, og deres medarbejdere kender rammerne.


Instruktionsvideo - E-learning

Instruktionsvideo kan være meget mere end enkel instruktion i en enkelt funktion.
I samarbejde med familierådgiver Anne Hartung Holm, har vi lavet et komplet onlinekursus målrettet sammenbragte familier - nærmere bestemt Bonusmor i den sammenbragte familie.
Perfekt lydside og et flot billede bidrager til din troværdighed, og gør at dit budskab går klart igennem.


Back App instruktionsfilm

Kort introduktionsfilm, med vejledning i hvordan Back App stolen anvendes.

Filmen er lavet med speak på flere sprog, her høres engelsk. Filmen er sat sammen med tilpasset baggrundslyd, og grafik for bedre forståelse for stolens anvendelse.

En flot og meget professionel måde at hjælpe sine forbrugere til at opnå optimalt udbytte af denne lækre stol.

Xella - Ytong

Xella havde brug for en instruktionsfilm, til instruktion af hvordan man skal sætte Ytong skillerumsvægge op. 

Filmen blev filmet på en location, hvor der med den rigtige lyssætning og speak er lavet denne forståelige instruktionsfilm, så man kan se, hvordan montagen kan varetages af en mand, uden tunge løft. Og budskabet dermed nået Xella's målgruppe.  

Airmaster instruktionsfilm

Airmaster vil gerne have en instruktionsfilm der viser deres montører hvor nemt der er at skifte filter i Airmasters ventilationsanlæg.

Her er nøje fulgt de små vigtige processer i håndteringen, lyssætning samt grafisk markering af de vigtige områder, fulgt op af skriftlig forklaring.  

En enkel og meget profesisonel måde at formidle et budskab.

Ukulele

4sound har udgivet undervisnings-DVD til ukulele. 
Skæve vinkler sammen med Carsten Knudsen fra "De Nattergale",  optagelserne er lavet med flere kameraer fra forskellige vinkler, samlet med speak og grafik, så brugeren nemt forstår budskabet. 

weber GDS

For weber’s gør-det-selv afdeling optog vi flere instruktionsfilme, for at yde god kunderne service og spare Teknisk Support for opkald.

Instruktionsfilmen er sammensat af optagelse, grafik og 3D animation, samlet i en samhørighed med speak, så brugeren opnår størst mulig udbytte.