FBhidden
 

Biografreklame

Læn dig godt tilbage i biografsædet

 

En biografreklame er en oplagt mulighed for at gribe dit publikum, når de er allermest modtagelige over for dit budskab. Når din biografreklame bliver vist på det store lærred, har du en unik chance for at benytte dig af kraftfulde virkemidler i dit valg af indhold, billeder og lyd. Og med den rette humor kan din biografreklame få hele salen engageret i dit indhold og din historie.

ISOfilm samarbejder både med Dansk Reklame Film og de små selvstændige biografer landet over, og vi hjælper dig gennem hele processen fra ideudvikling til planlægning og optagelse, så du får det optimale udbytte af din biografreklame.

En flot produceret biografreklame, kan med få justeringer fungere optimalt som WEB reklame, f.eks på Youtube og Facebook. Kontakt os og hør mere.

Vi samarbejder med:

Gode tips

  • Din lokale biograf er et perfekt medievalg, hvis du har en virksomhed eller produkt, der er relevant for den lokale målgruppe
  • Tænk på hvordan du kan engagere publikum i salen, så de kan huske din biografreklame som en god oplevelse – også når biograffilmen er slut
  
HentFå et uforpligtende tilbud
Vi har lavet en kort tjekliste, som hjælper dig med de overvejelser du bør foretage dig inden produktion af din biografreklame. Vi uddyber gerne de enkelte punkter, så vær ikke bange for at kontakte os med dine spørgsmål.
 
 

Eksempler på biografreklamer:

Biografreklame Kildebjerg Ry

Kildebjerg Ry er et innovativt byudviklings projekt. Over flere etaper sættes byggegrunde der omkranser en eksklusiv golfbane til salg. I området er ydermere udendørs fitness og løbestier.
For at promovere dette område og byggegrundene har vi lavet en biografreklame, der med stor succes har kørt i alle biograferne i lokalområdet.


Dronevideo - Præsentationsfilm

Dronevideo vinder mere og mere indpas som en del af præsentationsfilm og i brandingfilm, Få det store overblik og bliv imponeret.
Her er et medley af nogle af de videoproduktioner hvor vi tidligere har brugt droneoptagelser. 


Radison Biografreklame

Vi har for Radison Blu produceret denne biografreklame.

Fra Ide´ udvikling, sammen med kunden, til færdig produktion er der lagt vægt på stemningen og de følelser kunderne skal tricke på.
   
De bløde toner fra baggrundsmusikken, der er understøttet af colorgradingen i varme toner, er med til at understøtte budskabet, til målgruppen.  


Kildebjerg Ry Erhvershus

Kildebjerg Ry Erhvervshus, ønskede at promovere deres fantastiske erhvervshus i biografen, samt på deres hjemmeside. 

Spottet viser, hvordan der blev indkorporeret grafik i naturen, samt mulighed for at viser flere film på en gang, der matcher hinanden.